• voorwerkgevers-2.jpg

    Iedere medewerker is anders: individuele programma’s zijn nodig

    Zelf aan de slag met onze zelfontwikkeling-app

Zelfontwikkeling via onze app

De SAM-app is een zelf-coaching app, waarmee je met behulp van tips & challenges van echte coaches,
de regie over jouw leven pakt, om stress en daarmee een burn-out te voorkomen en in een voor jou goede balans te zijn.

Medewerkers zelf de regie geven

Elke medewerker is uniek en heeft daarom unieke programma’s nodig. De grens tussen werk & prive is steeds meer vervaagd en ziekteverzuim ontstaat 6 op de 10 keer vanuit de privé-sfeer. Daar wil je als werkgever vast iets aan doen! Bij SAM geloven we dat je als mens al heel veel zelf kunt doen om te zorgen voor een goede werk & privé balans. Op onze holistische zelfontwikkeling-app bieden we 100-en tips & challenges aangeboden door ons grote netwerk van coaches & therapeuten uit het hele land.

Eerst eens zelf proberen?


  • Schermafbeelding-2020-01-10-om-11.14.08.png
  • SAM.png

Management dashboard

Met onze rapportages krijg je als HR, leidinggevende of team continu inzicht in de hartslag van de organisatie. Bijvoorbeeld ‘hoe het gaat’ door de periodieke vraag die wij stellen aan de werknemers op de SAM app. Maar ook welke thema’s en subthema’s er bekeken worden, uiteraard geanonimiseerd en op geen enkele manier te herleiden naar iemand in de organisatie.

Bewaak en filter de resultaten om bruikbare inzichten te krijgen welke problemen urgent zijn en welke vervolgstappen er nodig zijn. Biedt vervolgens gericht en vanuit behoefte interventies aan (digitaal of face to face) die deze issues tackelen.

ZO WERKT HET

UIT BALANS RAKEN ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE EN KAN IEDEREEN OVERKOMEN: 1 OP DE 6 MEDEWERKERS HEEFT LAST VAN BURN-OUT, 62% VAN DE MEDEWERKERS FINANCIËLE PROBLEMEN, 1 OP DE 3 MENSEN IS EENZAAM, 1 OP DE 3 STELLEN HEBBEN RELATIEPROBLEMEN… HET IS DUS BELANGRIJK DAT JIJ ZORGT DAT JE OP DE BELANGRIJKSTE LEVENSTHEMA’S WEERBAAR EN VITAAL BENT, OM MEE TE KUNNEN VEREN ALS HET (EEN KEER) TEGENZIT. INVESTEER IN JEZELF, WANT JIJ BENT DAT WAARD EN BOVENDIEN, JE TOTALE WELZIJN EN GELUK HANGT ER VAN AF!
Inzicht
Inzicht

De werk/prive balans wordt bepaald door 6 belangrijke thema’s: persoonlijke groei, gezondheid, familie/ vrienden, financiën, relatie en werk/carrière. SAM brengt in kaart hoe het ervoor staat. Zo kan men in één oogopslag zien waar winst valt te behalen.

Doel(en) stellen
Doel(en) stellen

Om een situatie te veranderen of behouden is het nodig om te weten wat iemand wil. Daarom helpen wij bij het stellen van doel(en) om iemand richting de gewenste situatie te brengen.

100-en tips en challenges
100-en tips en challenges

Met het nieuwe inzicht kan men direct aan de slag. Op een persoonlijke tijdlijn bieden we namelijk alles wat nodig is om in balans te komen: tips, challenges, workshops, trainingen & video’s. Privacy staat bij ons voorop, men werkt vanuit een veilige omgeving.

Professionele ondersteuning
Professionele ondersteuning

De inhoud van onze app is voor 100% afkomstig van professionele coaches en therapeuten. Is er behoefte aan een persoonlijk gesprek of coaching op maat, kan men met 1 klik direct in contact komen met een professional naar keuze. Oftewel: SAM biedt altijd een vangnet!

Past onze oplossing binnen jouw organisatie?

Bij SAM werken we altijd op maat, elke klant is voor ons koning en iedereen is uniek en anders.

Met onze lean en flexibele aanpak stemmen we samen met jou af wat de wensen zijn en welke oplossing hierbij past.