Zelfregie & autonomie

De SAM app zit boordevol tips & challenges, zowel werk als privé gerelateerd,
van ons grote netwerk van coaches. Ontdek direct waar winst te behalen valt.

Onze holistische visie op well-being

In de praktijk zien we dat maar weinig vitaliteitsprogramma’s bij de behoeften van medewerkers aansluiten. Zij laten zich niets voorschrijven en losse, eenmalige, oplossingen blijven niet hangen.

Steeds meer organisaties beseffen dat een succesvol vitaliteitsbeleid staat of valt met de vaardigheid van de medewerkers om zélf regie te voeren over hun fysieke en mentale gezondheid en dat het aanbod overzichtelijk en compleet is. Ieder mens is tenslotte uniek.

Hoe zorg je voor zelfregie?

Op onze holistische app zijn 100-en tips & challenges overzichtelijk samengebracht. Medewerkers kunnen vanuit intrinsieke motivatie op een door hunzelf gekozen onderwerp aan de slag.

Vanuit SAM bieden wij tevens maandelijkse kant-en-klare interne communicatie. Door het delen van deze tips en challenges over aansprekende onderwerpen leiden we hen laagdrempelig naar de app.

  • Schermafbeelding-2021-03-08-om-16.14.18.png

Samen doen

De tips & challenges op onze app zijn ook samen te doen. Challenges kunnen organisatiebreed worden uitgezet, of in het eigen team voor een betere teamcohesie.

Maak de SAM app onderdeel van de taal die jullie spreken, de gesprekken die jullie met elkaar voeren over well-being.
  • Schermafbeelding-2021-05-11-om-19.29.59.png

Is dit iets voor jouw organisatie?

Boek nu een 30 minuten kennismaking met een van onze professionals met ons in.

Mirjam Paap
Mirjam Paap
Adviseur well-being
Fleur van den Horn
Fleur van den Horn
Adviseur well-being
Judith Webber
Judith Webber
Adviseur well-being
Céline Lustig-Siras
Céline Lustig-Siras
Adviseur well-being
Slide 1
Image is not available

De mails die ik ontvang geven mij de tijd en de ruimte om iedere week hard te werken aan mezelf, me time te nemen/ creëren . Zo maak ik de stapjes op weg naar mijn nieuwe ik.

MEDEWERKER
ANONIEM
Slide 1
Image is not available

De oefeningen hebben me aan het denken en voelen gezet. Maak ik de keuzes die ik wil maken? Nog niet helemaal. Fijne nuttige oefeningen dus, als je durft toe te laten en durft eerlijk naar jezelf te kijken.

MEDEWERKER
ANONIEM
Slide 2
Image is not available

Dank voor de input die jullie mij geven via mail en SAM app. Door de oefeningen krijg ik goed inzicht waar ik vastloop en waarom ik in burn-out situatie ben gekomen. Het is hard werken om weer controle te krijgen, dit lukt mede door de Sam hulp.

MEDEWERKER
ANONIEM
Slide 3
Image is not available

Zonder SAM was ik nu niet waar ik nu sta. Heb nog een lange weg te gaan maar zie zeker door SAM de toekomst vrolijk tegemoet.

MEDEWERKER
ANONIEM
previous arrow
next arrow