Persoonlijke ontwikkeling via onze app

De SAM app is een zelf-coaching app, waarmee jouw medewerkers met behulp van tips & challenges van onze coaches de regie over hun leven pakken om o.a. stress, burn-out & bore-out te voorkomen en in een voor hen goede balans te zijn.

Vanuit zelfregie & autonomie

In de praktijk zien we dat maar weinig vitaliteitsprogramma’s bij de behoeften van medewerkers aansluiten. Zij laten zich niets voorschrijven en losse, eenmalige, oplossingen blijven niet hangen.

Steeds meer organisaties beseffen dat een succesvol vitaliteitsbeleid staat of valt met de vaardigheid van de medewerkers om zélf de regie te voeren over hun fysieke en mentale gezondheid. Hoe krijg je dit voor elkaar en hoe zorg je dat alles makkelijk vindbaar & toegankelijk is?

Dit alles hebben we samengebracht op onze holistische app, waar 100-en tips & challenges aangeboden worden door ons grote netwerk van coaches & therapeuten uit het hele land.

Dat scheelt jouw organisatie om een eigen providerboog te onderhouden, maar eigen coaches kunnen desgewenst eenvoudig aansluiten op de app.

  • Schermafbeelding-2021-03-08-om-16.14.18.png
  • teamchallenges_edited-1.png

Vanuit verbinding

Heb je het idee dat jouw medewerkers meer hulp nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van werk- & privébalans of stressmanagement? Dan hoef je niet zelf het wiel uit te vinden want als leidinggevende ben je niet automatisch een coach. De vele challenges op de SAM app kunnen je daarbij helpen. Jij hoeft hen alleen op de mogelijkheden te wijzen. Onze challenges bestaan uit meerdere stappen die een combinatie zijn tussen kennis opdoen en opdrachten uitvoeren. Deze challenges kun je als medewerker zélf doorlopen, maar het is het ook mogelijk challenges SAMen te initiëren. Bijvoorbeeld met een aantal van je collega’s, het hele team of organisatie breed.

Wanneer je een challenge met het team doet kijken jullie gezamenlijk naar hoe het op dit moment met ieders eigen balans gaat en hoe je daar zelf en met elkaar invloed op uit kunt oefenen, zodat je bijvoorbeeld een prettigere balans kunt ervaren tussen werk en privé. Door challenges in groepsverband te doen ontdekken teamleden een heel andere kant van elkaar waardoor er meer saamhorigheid en wederzijds begrip kan ontstaan en taboe onderwerpen bespreekbaar worden.

Welke challenges hebben we zoal beschikbaar om met het team te doen?

  • Werk en privé balans
  • Financiële fitheid
  • Omgaan met cultuurverschillen in teams
  • Timemanagement
  • Meer grip krijgen op je gedachten en gevoelens
  • Scheiding van een collega en het effect op het team
  • Zieke collega en team functioneren
Wil of kun je dit niet zelf organiseren dan adviseren wij je om onze team trajecten te bekijken vanuit ‘ons aanbod’ waarmee we dit volledig voor je uit handen nemen en meer.

Vraag meer informatie aan via de button hieronder.

“Ieder mens is uniek, geen dag is hetzelfde”

ZO WERKT DE SAM APP

UIT BALANS RAKEN ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE EN KAN IEDEREEN OVERKOMEN: 1 OP DE 6 MEDEWERKERS HEEFT LAST VAN BURN-OUT, 62% VAN DE MEDEWERKERS FINANCIËLE PROBLEMEN, 1 OP DE 3 MENSEN IS EENZAAM, 1 OP DE 3 STELLEN HEBBEN RELATIEPROBLEMEN… HET IS DUS BELANGRIJK DAT JIJ ZORGT DAT JE OP DE BELANGRIJKSTE LEVENSTHEMA’S WEERBAAR EN VITAAL BENT, OM MEE TE KUNNEN VEREN ALS HET (EEN KEER) TEGENZIT. INVESTEER IN JEZELF, WANT JIJ BENT DAT WAARD EN BOVENDIEN, JE TOTALE WELZIJN EN GELUK HANGT ER VAN AF!
Inzicht
Inzicht

De werk/prive balans wordt bepaald door 6 belangrijke thema’s: persoonlijke groei, gezondheid, familie/ vrienden, financiën, relatie en werk/carrière. SAM brengt in kaart hoe het ervoor staat. Zo kan men in één oogopslag zien waar winst valt te behalen.

Doel(en) stellen
Doel(en) stellen

Om een situatie te veranderen of behouden is het nodig om te weten wat iemand wil. Daarom helpen wij bij het stellen van doel(en) om iemand richting de gewenste situatie te brengen.

100-en tips en challenges
100-en tips en challenges

Met het nieuwe inzicht kan men direct aan de slag. Op een persoonlijke tijdlijn bieden we namelijk alles wat nodig is om in balans te komen: tips, challenges, workshops, trainingen & video’s. Privacy staat bij ons voorop, men werkt vanuit een veilige omgeving.

Professionele ondersteuning
Professionele ondersteuning

De inhoud van onze app is voor 100% afkomstig van professionele coaches en therapeuten. Is er behoefte aan een persoonlijk gesprek of coaching op maat, kan men met 1 klik direct in contact komen met een professional naar keuze. Oftewel: SAM biedt altijd een vangnet!

Image is not available

De mails die ik ontvang geven mij de tijd en de ruimte om iedere week hard te werken aan mezelf, me time te nemen/ creëren . Zo maak ik de stapjes op weg naar mijn nieuwe ik.

MEDEWERKER
ANONIEM
Image is not available

De oefeningen hebben me aan het denken en voelen gezet. Maak ik de keuzes die ik wil maken? Nog niet helemaal. Fijne nuttige oefeningen dus, als je durft toe te laten en durft eerlijk naar jezelf te kijken.

MEDEWERKER
ANONIEM
Image is not available

Dank voor de input die jullie mij geven via mail en SAM app. Door de oefeningen krijg ik goed inzicht waar ik vastloop en waarom ik in burn-out situatie ben gekomen. Het is hard werken om weer controle te krijgen, dit lukt mede door de Sam hulp.

MEDEWERKER
ANONIEM
Image is not available

Zonder SAM was ik nu niet waar ik nu sta. Heb nog een lange weg te gaan maar zie zeker door SAM de toekomst vrolijk tegemoet.

MEDEWERKER
ANONIEM
previous arrow
next arrow
Slider