• header-workshop2.png

    Ons netwerk van coaches bieden workshops gericht op zowel privé als werk-gerelateerde onderwerpen

    Samen werken aan een optimale werk & privé balans.

Workshops

Onze face-to-face workshops worden geleid door ervaren facilitators. Het grote aanbod is een diversiteit tussen zowel issues die zakelijk als prive van aard zijn. Wij geloven in een holistische aanpak.

Hieronder een greep uit ons aanbod:

Stress aanpakken met virtual reality
Stress aanpakken met virtual reality
Wil jouw bedrijf het verzuimcijfer omlaag krijgen? Stress is immers de grootste oorzaak voor uitval van werknemers.

In 1 dagdeel train je in een klein team je mindset. Een klein beetje theorie, observeren en natuurlijk ook zelf ervaren.

Met deze workshop zijn je werknemers energieker, vitaler en mentaal sterker. Wij trainen werknemers handiger met stress om te gaan. Interesse?

Werk & privé balans
Werk & privé balans
Bij de workshop werk- & privébalans gaan we kijken hoe jij het op dit moment hebt geregeld.

We kijken naar de elementen welke je energie kosten en naar waar je blij van wordt. De kunst is om te balanceren tussen de energiegevende facetten en de facetten die je energie kosten.

Deze workshop is geschikt voor Young professionals die zowel in privé of in het werk merken dat ze meer grip willen op balans in werk en privé. We werken met stellingen, theorie en oefeningen.

Terugkeer zieke collega & effect op het team fUnctioneren
Terugkeer zieke collega & effect op het team fUnctioneren
Als, soms na maanden, de terugkeer naar werk in zicht komt, moet het ‘gewone leven’ weer worden opgepakt.

Maar het energieniveau en concentratievermogen kunnen behoorlijk zijn aangetast. En dat heeft invloed op het functioneren. Hoe ga je hier als team mee om? Hoe zorg je samen voor een goede re-integratie van je collega? Wat doe je als het functioneren van je collega anders is dan voorheen?

Deze workshop zorgt er voor, dat jullie als team weer functioneren en een nieuw evenwicht vinden.

Slaap je fit
Slaap je fit
Fris opstaan is dé cruciale factor voor het behalen van jouw doelen. Hierbij gaat het om structureel op lange termijn fris opstaan.

In 1 dagdeel leer je middels een bewezen stappenplan hoe jij dit voor jezelf kan verbeteren. We leren je hoe slaap werkt, hoe dit kan leiden tot een rustiger gevoel en hoe je dit kan verbeteren in de theorie en praktijk met handige tips & tricks.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die regelmatig niet fris op staat en merkt dat dit invloed heeft op het dagelijkse functioneren, het gevoel van geluk of energieniveau gedurende de dag. Merk jij dat jij hierin wel wat mag verbeteren? Dan is deze workshop voor jou!

Vitaal bewegen op je werk
Vitaal bewegen op je werk
Heb jij ook een zittend beroep? Voel jij je rug, schouders en/of nek ook vaker dan dat je zou willen?

In deze workshop leren we je wat je er aan kan doen om deze klachten te verminderen. Hoe kan je in een korte tijd je zitpatroon doorbreken en je lichaam die vitale houding geven waardoor je weer voor een langere periode zonder pijn door kan werken.

Je hoeft geen uren per dag te gaan wandelen/hardlopen of naar de sportschool. Wij leren je op een zeer effectieve én efficiënte manier hoe jij hier verbetering in aan kan brengen.

Hoe en wat voeding
Hoe en wat voeding
Is brood eten nu wel of niet goed voor me? Hoeveel gram groenten moet ik eten per dag? Er wordt zoveel gezegd en geschreven, ik zie door de bomen het bos niet meer!

Herken jij je in bovenstaande punten? Wij nemen je mee in een stappenplan om op lange termijn structureel gezonder te eten en minder in te nemen zonder dat jij je voedingspatroon drastisch om moet gooien. Hoe maak ik die aanpassingen die voor mij werken zonder dat ik compleet anders moet gaan eten? Dat leren wij je in deze workshop!

Voor iedereen die meer wil leren over gewichtsregulatie, variatie in voeding, “gezonde voeding” en het maken van verantwoorde maaltijden: wij leren je alle ins & outs.

Een positievere werksfeer
Een positievere werksfeer
Alleen al door de stap te zetten om dit samen aan te gaan, creëer je verbinding en saamhorigheid. Onderschat de kracht van een team niet.

Hebben jullie allemaal hetzelfde doel? Samen focussen op het positieve? Dan kan het niet anders dan fantastische leermomenten opleveren!

Jullie leren hoe je samen kunt ontdekken wat jullie ‘waarom’ is, te focussen op wat er goed gaat en elkaar beter te waarderen, en vooral hoe jullie daar na de workshop mee door kunnen gaan.

Aan de slag met jobcraften
Aan de slag met jobcraften
Job craften is het bewust en actief op eigen initiatief doen van kleine aanpassingen in je huidige werk, met als doel beter passend werk en positieve gevolgen in het belang van jezelf en je omgeving te creëren.

Job crafting heeft als doel werk, talenten, energie en drijfveren beter op elkaar aan te laten sluiten. Zo kunnen onder andere energie, plezier en productiviteit toenemen.

Niet alleen op individueel niveau, maar ook op team- of organisatieniveau.

Waar staan we en waar gaan we heen
Waar staan we en waar gaan we heen
Een groep mensen die samenwerkt is niet altijd vanzelfsprekend een team.

Via het teamkompas krijg je inzicht in elkaars plek in het team en leren jullie samen de weg naar de toekomst te bewandelen. Je krijgt inzicht in je eigen plek in het team en hoe het team in de organisatie past.

Hierdoor leer je als team meer in gezamenlijkheid te opereren en gebruik te maken van ieders kracht. Bepaal met elkaar de te nemen stappen en krijg inzicht wat er nodig is om het teamdoel te bereiken.

Meer bewegen naar en op het werk
Meer bewegen naar en op het werk
Halen jullie ook die 10.000 stappen per dag niet als je werkt? Maar willen jullie dat wel graag?

In deze workshop worden jullie uitgedaagd meer te bewegen naar en op het werk. Als team. Want samenwerken gaat altijd beter dan in je eentje aan de slag gaan.

En, alle beetjes helpen. Bewegen verkleint het risico op chronische ziekten en houdt het lichaam fit. En als je fit bent werk je ook lekkerder. Nemen jullie de uitdaging aan?

Mindful op je werk & thuis
Mindful op je werk & thuis
Speciaal voor de werkende partner en/of ouder die op zoek is naar meer rust en meer gezelligheid thuis, waardoor je je beter kunt concentreren op het werk.

Iedere werkende partner / ouder zal herkennen dat het soms lastig is om altijd maar relaxt, geduldig en aandachtig naar je partner en/of in je gezin te zijn naast je drukke baan.

Door deze workshop oefen je en motiveer je jezelf en jouw collega’s om meer mindful te worden thuis én ook op het werk!

Terugkeer zieke collega & effect op het team communiceren
Terugkeer zieke collega & effect op het team communiceren
Een collega is lang ziek geweest. En staat op het punt om weer aan het werk te gaan.

Een belangrijk onderdeel van het oppakken van de draad is de communicatie. Zoals in veel gevallen staat of valt het met de communicatie binnen het team.

DISC® geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. In deze challenge gaan we daarom in op de DISC® persoonlijkheidsanalyse.