90 dagen challenge ‘werk & privébalans’


Ontdek hoe je die balans kunt creëren door in kaart te brengen wat je energie kost én geeft,
en door dagelijks bewuste keuzes te maken.

Wat gaan we doen?

Dit is een groepstraject voor maximaal 10 personen die 90-dagen duurt, omdat het eenmalig aanbieden van een workshop niet het gewenste resultaat biedt en het geleerde niet geborgd wordt. 

Werk & privé in balans brengen en houden kan een flinke uitdaging zijn, elke dag is tenslotte anders en iedereen is uniek. Creëer door dit 90-dagen traject een betere balans tussen werk en privé, zodat je meer energie, plezier, voldoening en productiviteit zult ervaren. Door dit traject met jouw collega’s te doen creëren jullie bovendien meer wederzijds begrip, saamhorigheid en verbinding. Samen sta je tenslotte sterker!

Jullie starten dit traject met de workshop ‘werk & privé balans’. Tijdens deze workshop kijken we naar hoe het op dit moment met jouw balans is en leren we je hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen, zodat je een prettigere balans kunt ervaren tussen werk en privé. We kijken gedurende het traject naar de elementen die jou energie kosten, en ook naar waar jij juist energie van krijgt. Om een betere balans te kunnen ervaren is het de kunst tussen beiden te balanceren. En door dit traject met elkaar te doen ontdek je dat je niet de enige bent die worstelt met het vinden van de voor jou juiste balans.

  • Krijg inzicht in hoe de balans op dit moment op verschillende gebieden in jouw leven is verdeeld en in dat van jouw collega’s.
  • Ontdek waar nu aandacht voor nodig is en creëer bewustwording op wat je wilt veranderen als individu en als team.
  • Leer op een andere manier praten over balans met je omgeving; collega’s, werkgever, partner of familie.
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak kunnen wij structureel bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers aan onze trajecten,

Aanvraag vrijblijvende offerte

Hoe werkt een 90 dagen challenge

  • Schermafbeelding-2021-09-02-om-10.13.29.png