Voor jou

Maak kennis met SAM

SAM is een zelf-coaching app, waarmee je met behulp van tips & oefeningen van echte coaches, de regie over jouw leven pakt, om beter in je vel te zitten en in balans te zijn.

Met onze trial versie maak je 7 DAGEN gratis kennis met alle mogelijkheden van SAM.
Download SAM nu via je mobiel of tablet.

Hoe gaat het met je?

ZIT JIJ OOK WEL EENS NIET LEKKER IN JE VEL EN WEET JE NIET PRECIES WAAROM? HEB JE HET IDEE DAT JE LEVEN NIET HELEMAAL IN EVENWICHT IS, OF WIL JE JUIST DAT HET IN EVENWICHT BLIJFT? OF WIL JE MEER WETEN OVER ZINGEVING, BETER LEREN ONTSPANNEN, MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN, OF EEN STAP ZETTEN OP HET GEBIED VAN WERK? WIJ GELOVEN DAT ER HEEL VEEL IS WAT JIJ ZELF AL KUNT DOEN!

BRENG SNEL EN EENVOUDIG MET DE SAM APP IN KAART HOE JE ER VOOR STAAT, ZODAT JE ZIET WAAR WINST TE BEHALEN VALT EN GA VERVOLGENS WAAR EN WANNEER HET JOU UITKOMT AAN DE SLAG MET TIPS, CHALLENGES (OEFENINGEN) & ACTIVITEITEN VAN PROFESSIONELE COACHES EN THERAPEUTEN.

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN, WE DOEN HET SAMEN!

In balans

UIT BALANS RAKEN ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE EN KAN IEDEREEN OVERKOMEN: 1 OP DE 6 MEDEWERKERS HEEFT LAST VAN BURN-OUT, 62% VAN DE MEDEWERKERS FINANCIËLE PROBLEMEN, 1 OP DE 3 MENSEN IS EENZAAM, 1 OP DE 3 STELLEN HEBBEN RELATIEPROBLEMEN… HET IS DUS BELANGRIJK DAT JIJ ZORGT DAT JE OP DE BELANGRIJKSTE LEVENSTHEMA’S WEERBAAR EN VITAAL BENT, OM MEE TE KUNNEN VEREN ALS HET (EEN KEER) TEGENZIT. INVESTEER IN JEZELF, WANT JIJ BENT DAT WAARD EN BOVENDIEN, JE TOTALE WELZIJN EN GELUK HANGT ER VAN AF!

ZO WERKT HET

SAM begeleidt mensen in 4 stappen naar een goede balans:
Inzicht
Inzicht

Je levensgeluk wordt bepaald door 6 belangrijke thema’s: persoonlijke groei, gezondheid, familie/ vrienden, financiën, relatie en werk/carrière. SAM brengt samen met jou in kaart hoe het ervoor staat. Zo kun je in één oogopslag zien waar winst valt te behalen en wat het resultaat is van je inspanning.

Stel je doel(en)
Stel je doel(en)

Om je situatie te veranderen of behouden is het nodig om te weten wat je wil. Daarom helpen wij je bij het stellen van je doel(en) om je richting de gewenste situatie te brengen.

Krijg unieke tips en oefeningen
Krijg unieke tips en oefeningen

Met je nieuwe inzicht kun je direct aan de slag. Op jouw persoonlijke tijdlijn bieden we namelijk alles wat je nodig hebt om in balans te komen: tips, challenges, workshops, trainingen & video’s. Niemand anders kan de informatie op je tijdlijn zien.

Professionele ondersteuning
Professionele ondersteuning

De inhoud van onze app is voor 100% afkomstig van professionele coaches en therapeuten. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of coaching op maat, kun je gemakkelijk contact met hen opnemen vanuit de app. Oftewel: SAM biedt altijd een vangnet!

TEAM CHALLENGES

Hoe fijn is het om met je team, of met je familie, of vrienden/vriendinnen SAMen te groeien?


Er zijn zoveel zaken die we voor lief nemen, maar waar een ander echt mee kan zitten en niet weet hoe hij/zij dat in de groep ter sprake brengt. Of wat je gezamenlijk kunt meemaken en niet precies weet hoe je daar individueel en/of met elkaar mee om kunt gaan en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.

Team challenges gaan over gezamenlijke betrokkenheid, bepaalde zaken bespreekbaar maken & uit de taboesfeer halen, elkaar beter leren kennen en nog veel meer.

De team challenges zijn eenvoudig te delen via:

– Facebook
– Twitter
– WhatsApp
– Email

Of natuurlijk persoonlijk, bijvoorbeeld tijdens een teamoverleg.

Testimonials

Dit is wat anderen zeggen over SAM

“Super app! Zelfs uit de testversie haalde ik al nuttige tips en uitdagingen. De definitieve versie is nóg beter en vollediger. Heb je hulp nodig, op welk gebied dan ook? De SAM app is er voor je. Ik gebruik ‘m vooral bij het op orde brengen en houden van mijn financiën en begin alles weer op de spreekwoordelijke rit te krijgen. Maar ook wanneer je op een ander vlak wat minder lekker gaat, is de SAM app er voor je! Deze app swipe ik nooit meer van mijn beeldscherm af!”

Marielle· SAM fan

“Ik ben zo blij dat ik deze app, op aanraden van een vriendin, gevonden heb. Het is heel gebruiksvriendelijk: je kunt zelf kiezen op welk gebied (relatie, familie/vriendschappen, werk, gezondheid of financiën) je wat meer balans kunt gebruiken. Tips en challenges dagen je uit of kunnen je op weg helpen. En als je wilt, kun je ook in contact komen met coaches die gespecialiseerd zijn op het vlak van persoonlijke ontwikkeling of in het thema van jouw keuze. Echt een aanrader!”

Lieke· SAM fan

“De SAMapp is een fijne app als je even niet goed in je vel zit. Persoonlijk lees ik regelmatig tips over bepaalde onderwerpen en ik heb al een aantal challenges uitgevoerd. De app is makkelijk in gebruik en mooi vormgegeven met bijpassende foto’s en vrolijke kleuren, maar vooral de vele informatie die je tot je kunt nemen is enorm. Ik weet zeker dat ik, als ik een coach of professional nodig heb, dat ik dat via deze app ga doen. Ook boeken over bepaalde onderwerpen zijn met één druk op de knop te bestellen. Erg handig.”

Miranda· SAM fan

“Prachtige app. Heel makkelijk te gebruiken voor waar je op dat moment behoefte aan hebt. Is het persoonlijke groei, ontspanning of één van de andere levensthema’s die je dagelijks tegenkomt? Het is er op het moment dat jij het wilt gebruiken. Super dus! En als je behoefte hebt aan persoonlijk contact dan kun je daar ook voor kiezen. SAM en ik zijn vanaf nu een team.”

Sabine· SAM fan

“De SAMapp stimuleert mij echt om aan de slag te gaan met mezelf. Het zijn thema’s die mij persoonlijk raken en ik merk dat ik actiever aan de slag ga. Buiten dit heb je ook veel leerzame informatie zoals goede boeken, … Ik gebruik hem dagelijks.”

Naomi· SAM fan

“Ik ben erg enthousiast over de app. Je kunt de meest uiteenlopende programma’s gratis volgen. Voor de uitgebreidere programma’s betaal je een klein bedrag. De moeite waard!”

Karin· SAM fan