Webinar: MINDER STRESS DOOR EEN BETERE WERK- & PRIVE BALANS

Gratis webinar


Heb je onze gratis webinar ‘Minder stress door een betere werk- & privé balans’ op 15 december gemist? Geen probleem! Wegens groot succes én omdat we nu al vragen krijgen wanneer we deze webinar herhalen hebben we besloten dat gewoon te doen aan het begin van het nieuwe jaar. Zodat jij en jouw collega’s ook minder stress ervaren door een betere werk- & privé balans én energiek het nieuw jaar in kunnen gaan.

Geef je nu alvast op en dan houden wij je op de hoogte van datum en tijd.

In deze gratis webinar delen Maria Dekker, coach bij AcademyCoaching en Mirjam Paap, co-founder van SAM praktische tips met je om het nieuwe jaar ontspannen tegemoet te gaan, die je ook met je medewerkers kunt delen. Dat scheelt je een hoop zoekwerk!

Daarnaast ontdek je hoe jullie het nieuwe jaar goed kunnen starten met een gericht actieplan, waardoor jij en jouw collega’s niet alleen de juiste balans krijgen, maar ook meer (werk)plezier, verbinding en energie ervaren. Hoe fijn is dat?!

Wat levert het je op?

  • Inzicht in het ontstaan en de gevolgen van een slechte werk/privé balans en wat je daarmee kunt doen voor jouw organisatie.
  • Inzicht in jouw eigen balans en wat je zelf kunt doen om er voor te zorgen dat jij niet omvalt.
  • Het stellen van een concreet actieplan leidt tot een betere balans, meer energie en productiviteit. Hoe wordt het nog beter dan dit…
  • En nog veel meer

Praktische details:

  • Datum binnenkort bekend.
  • Live interactief online en ja dat werkt.
  • Investering: slechts 1 uur van jouw tijd.
  • Kun je er niet live bij zijn dan is dat geen probleem. Daar hebben we natuurlijk iets op gevonden zodat je niets hoeft te missen.
Ben jij klaar voor een energiek begin van het nieuwe jaar, met waardevolle tips om met jouw collega’s te delen zodat ook zij minder stress en een betere balans ervaren? Zorg dan dat je er bij bent!

Meld je nu aan

Image is not available

Bij WereldKids geloven wij in het investeren in je werknemers. De team challenges bieden naast nuttige opdrachten ook een mooie kans om te werken aan je teambuilding.

noortje Goedhart
HR Manager, Wereldkids Kinderopvang
Image is not available

Bij VGZ bieden we gratis vouchers aan voor de collectief verzekerden om te werken aan het mentale welzijn. De statistieken helpen ons het Gezond Leven portaal verder te verrijken met nieuw online aanbod.

Sjoerd van den Brink
Product owner, zakelijk team, VGZ
Image is not available

Onze missie is impact maken in de zorg. Om iedere dag weer vol energie aan onze missie te werken hebben wij SAM omarmd. Immers, zorgen voor een ander betekent ook zorgen voor jezelf...

Erik Koridon
CEO, Growtivity
Image is not available

VGZ besloot juist in deze tijd van de coronacrisis te investeren in de mentale weerbaarheid van haar medewerkers met een speciale focus op de sociale verbondenheid.

Frank van der Leest
Missielead Wellbeing, People & Experience VGZ
Image is not available

Een flink aantal medewerkers in mijn teams ervaren werkdruk. De teamchallenge ‘werk- en privébalans’ werd mede daarom positief verwelkomd. Ik vond de begeleiding vanuit SAM duidelijk en aansluiten bij het niveau van zelfontwikkeling van de doelgroep. Ze vonden het unaniem fijn om dit met elkaar te doen en waren super positief.

miranda middag
Teamcoach Dagelijkse Verzekeringszaken VGZ
Image is not available

Het team vond het van toegevoegde waarde bij zichzelf en elkaar stil te staan en te praten over thema’s die energie geven of nemen. Een eye-opener voor de meesten was het inzicht dat thema’s vaak nauw verbonden zijn met elkaar en dat je dat positief kunt benutten. We zijn de sessie geëindigd met een rondje waarbij iedereen zijn eerste stap naar een doel noemde. Dat riep veel herkenning op en bleek een goede basis om elkaar op andere momenten een vrolijke reminder te geven.

paulien Veltman-schwenke
Teamcoach Cirkel Specialties VGZ
Image is not available

“Het team was enthousiast dit samen met elkaar te doen, er was veel onderlinge herkenning en ook in relatie tot thuis werken”

Anoniem
Team manager
Image is not available

"Dank voor de input die jullie mij geven via mail en de Sam app. Door de oefeningen krijg ik goed inzicht waar ik vastloop en waarom ik in burn-out situatie ben gekomen. Het is hard werken om weer controle te krijgen, dit lukt mede door de Sam hulp. Zonder Sam was ik nu niet waar ik nu sta. 
Heb nog een lange weg te gaan maar zie zeker door SAM de toekomst vrolijk tegemoet.” 

Anoniem
Medewerker
previous arrow
next arrow
Slider