Veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn privacy?

Privacy staat bij ons voorop, dus we delen jouw gegevens niet met derden en ook niet met de aangesloten coaches en therapeuten op de app. Het contact wat mogelijk kan ontstaan met een professional tijdens een challenge of e-learning, kan alleen vanuit jou komen. Ook jouw werkgever weet niet wat jij op de app doet. Deze krijgt alleen toegang tot een dashboard waarop te zien is wat er in z’n totaliteit gebeurd en hoe het met de medewerkers gaat. Alles is altijd gepseudonimiseerd en dus niet terug te herleiden tot jou!

Wat is het grootste doel van de SAM app?

Ons grootste doel is om zoveel mogelijk mensen, waaronder jij, in balans te krijgen. Dit doen we door jou de middelen en het vangnet te bieden én door je aan te sporen om zélf de inzichten te krijgen en de acties te doen die leiden tot meer levensgeluk. Je hebt hierin niet alleen zelf de eindverantwoordelijkheid, maar ook altijd de keuze. Hoe mooi is dat?!

Welke mensen zitten er achter de SAM app?

SAM is opgericht door vriendinnen Mirjam Paap en Fleur van den Horn, die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren door mensen te helpen met het vinden en behouden van de welbekende balans.

Waarom zijn er coaches en therapeuten op SAM aangesloten?

Onze professionals willen je met hun kennis helpen om preventief aan de slag te gaan. Je kan namelijk al zoveel zelf. En mocht je tegen dingen aanlopen waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken, dan zijn zij slechts een klik van je verwijderd.

Hoe kan ik de SAM app downloaden?

Heeft jouw werkgever de SAM app nog niet beschikbaar gesteld voor jou, breng ons dan in contact met jouw werkgever, of vraag hem/haar er zelf naar. Heb je geen werkgever, neem dan contact met ons op, zodat wij iets voor je kunnen regelen.

Hoe kan ik zelf helpen met het uitdragen van de SAM missie?

Dat kan op meerdere manieren! Deel onze app met de mensen die jij kent, bijvoorbeeld familie en vrienden. En mocht jouw werkgever een tool willen inzetten voor het werkgeluk van eigen medewerkers, breng ze met ons in contact!

Wat kan ik zoal vinden op de SAM app?

Op de app staan tips (aha momenten), challenges (korte serie van opdrachten), premium challenges (betaald en lange serie van opdrachten met mogelijkheid om met coach contact te hebben) én activiteiten (bv een workshop of training).

Wat is het verschil tussen een challenge en een premium challenge?

Een challenge is een korte serie van oefeningen, in een paar stappen en deze zijn gratis. De premium challenges gaan dieper op het onderwerp in. Ze bevatten meer stappen (waaronder soms ook audio en video oefeningen) die je naar de next level helpen. Je hebt bjj beide direct de mogelijkheid om met een professional contact op te nemen. Zo hoef je het nooit alleen te doen.

Hoe start ik een SAM challenge?

Het is heel eenvoudig een challenge op SAM te starten. Hoe dat werkt delen we graag in onderstaande video.

Kan ik de oefeningen op de app ook met anderen doen?

Jazeker! Door de social media buttons aan het begin en aan het einde van een challenge, is het mogelijk deze te delen via Facebook of Twitter (openbaar), maar bijvoorbeeld ook via WhatsApp (meer prive). Op deze manier kan je iemand anders uitnodigen deze samen met je te doen.

Waarom zit er soms tijd tussen de verschillende opdrachten?

Wij kiezen er soms voor om een pauze in te lassen tussen de opdrachten door, zodat je de tijd krijgt om de informatie te laten beklijven. Als je te snel de oefeningen achter elkaar zou doen, zou het mogelijk niet het gewenste resultaat geven.

Hoe gebruik ik de statistieken op de SAM app?

De statistieken op jouw persoonlijke pagina geven een reflectie van hoe het met je gaat. In deze video leggen we dit graag beter uit.

Hoe vind ik een aangesloten coach of therapeut op de SAM app?

Je kan onze professionals vinden vanuit MENU rechtsonderin > vind een professional. Je kan hierbij zoeken op bijvoorbeeld expertise, naam of woonplaats. Door vanuit hun profiel te klikken naar ‘feed’ zie je direct welke content hij of zijn heeft aangeleverd op SAM

Waar kan ik mijn instellingen wijzigen, bijvoorbeeld mijn naam of wachtwoord?

Dat kan vanuit het MENU rechtsonderin > gegevens aanpassen.

Hoe kan ik mijn account op SAM verwijderen?

Dat kan vanuit MENU rechtonderin de app > account verwijderen. Door deze aan te klikken, word er een email naar ons verstuurd en zorgen wij dat jouw account per direct wordt verwijderd.

Waarom staat er ook betaalde content op de app?

De premium challenges en e-learnings bieden een vorm van e-coaching die verder gaat dan een paar korte opdrachten. Tijdens elke opdracht is het tevens mogelijk om direct een vraag te stellen aan de aangesloten coach of therapeut. Bij het startscherm van elke betaalde challenge zie je wat je gaat leren en kan verwachten, zodat je precies weet waar jij jouw geld aan uitgeeft.

Andere vraag?

Neem dan zeker even direct contact met ons op!
Dan kan snel en eenvoudig door ons een email te sturen of te bellen naar 06-5755 9650. Wij hopen heel graag van jou te horen.