Veelgestelde vragen

Wat is het grootste doel van de SAM app?

Ons grootste doel is om zoveel mogelijk mensen in balans te krijgen, door hen de tools en het vangnet te bieden en aan te sporen om zélf de inzichten en acties te ontdekken die leiden tot meer levensgeluk

Welke mensen zitten er achter de SAM app?

SAM is opgericht door vriendinnen Mirjam Paap en Fleur van den Horn, die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren door mensen te helpen met het vinden en behouden van de welbekende balans.

Wanneer is SAM live gegaan?

SAM is op 1 december 2017 live gegaan. 1 november 2018 heeft er een grote doorontwikkeling plaatsgevonden, waardoor er meer interactiviteit is gekomen voor zowel de app-gebruikers als de professionals, zoals een nieuw professionals portal waar je zelf je content kan plaatsen.

Hoeveel mensen maken gebruik van de SAM app?

Op dit moment (juli 2019) zijn er 8000+ downloads van onze app geweest en groeit dit aantal met een paar honderd mensen per maand.

Hoe kunnen mensen mij als professional vinden op de SAM app?

Dat kan op een aantal manieren, zowel via de foto’s en linkjes bij de content die je op de app aanbiedt, maar ook via de menu-knop rechtsonder in de app en dan ‘vind een professional’. Ook promoten wij regelmatig content via onze social media kanalen en de nieuwsbrief.

Hoe kan ik zélf zorgen dat mensen mij vinden op de app?

Met de ‘deel deze challenge’ en ‘deel deze tip’ knoppen is het mogelijk om je eigen content te delen via jouw eigen social media kanalen of bijvoorbeeld jouw website of nieuwsbrief, zodat je anderen jouw content kan laten vinden.

Wat kan ik als professional allemaal doen via de SAM app?

Het is als professional mogelijk tips en challenges te maken en delen. Of bijvoorbeeld een workshop of training aan te kondigen. Met de uitgebreide premium challenges en e-learnings is het tevens mogelijk passieve inkomsten te genereren. Zie hiervoor ‘financiële afdracht’ onder financieel.

Hoe past SAM in mijn dienstverlening?

De challenges en e-learnings worden onderdeel van jouw coachingstraject en/of training, als huiswerk of tussentijds contact met jouw coachee(s). Ook is het mogelijk een challenge in te zetten ter kennismaking voor nieuwe cliënten. En ook de tips dragen hier aan bij.

Ik heb geen ervaring met het maken van online programma’s

Met onze simpele en intuïtieve omgeving is het óók voor jou mogelijk online programma’s te maken, zoals een challenge of e-learning. Is dit nog steeds niet jouw ding of wil je hier geen tijd aan besteden, dan is het ook mogelijk om ons in te huren om jouw content voor jou te schrijven en online aan te bieden.

Kan ik in contact komen met de gebruikers op de app?

Vanwege privacy redenen zullen we geen gegevens met jou delen van de mensen die bijvoorbeeld jouw content als favoriet hebben opgeslagen of bekeken. In de premium challenges kunnen gebruikers tussentijds wel contact met jou opnemen. Dit komt dan wel vanuit de gebruiker zelf en niet andersom.

Hoe krijg ik inzicht in mijn doelgroep en wat werkt?

In het professionals portal heb je direct toegang tot jouw statistieken. Je kan precies zien welke content is bekeken, welke challenges zijn afgerond, hoe vaak mensen je social en website hebben aangeklikt en je profiel hebben bekeken. Op deze manier wordt het mogelijk jouw content verder aan te scherpen.

Hoe start ik op SAM?

Zodra je hebt aangegeven te willen starten, ontvang je van ons per email een uitnodiging om je profiel op SAM aan te maken. Direct daarna kan je starten met het plaatsen van jouw content. SAM zal altijd een laatste redactieslag doen, dus zodra wij hierop een akkoord hebben gegeven, ontvang jij hier een melding van. Daarna ben je direct zichtbaar en actief.

Hoe kan ik zelf helpen met het uitdragen van de SAM missie?

Dat kan op meerdere manieren! Deel onze app met de mensen die jij kent, je huidige en voormalige clienten, maar bijvoorbeeld ook familie en vrienden. En mocht je nog professionals kennen in jouw omgeving voor wie dit wat is, breng ze met ons in contact!

Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname aan de SAM app?

Nee, deelname is geheel gratis. We bieden je een gratis e-learning omgeving aan en redigeren jouw content. Met de premium challenges en e-learnings (welke betaald worden aangeboden op onze app) is het tevens mogelijk passieve inkomsten te gaan werven.

Wat verdien ik als coach op de SAM app?

Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek, neem daarvoor contact met ons op via info@samapp.nl.

Hoe kan ik zien hoeveel van mijn premium challenges of e-learnings er verkocht zijn?

Deze informatie is direct zichtbaar vanuit jouw persoonlijke statistieken.

Andere vraag?

Neem dan zeker even direct contact met ons op!
Dan kan snel en eenvoudig door ons een email te sturen of te bellen naar 06-5755 9650. Wij hopen heel graag van jou te horen.