90 dagen challenge fysiek fit


Vinden jouw medewerkers het ook zo’n uitdaging om fit te blijven? Er wordt veel hybride gewerkt, de werk-prive-balans is veranderd en je wilt je mensen fit en gezond houden. Hoe ga je dat doen?

Wat gaan we doen?

Beweeg op een manier die je lichaam begrijpt en ga ‘back to basic’ met de fysiek fit 90-dagen challenge. Samen bewegen zorgt voor verbinding én maakt je zoveel sterker, letterlijk en figuurlijk. Train met je collega’s óf op je eigen gewenste tijdstip in onze LIVE online training-sessies en haal de gym naar jouw achtertuin!

In de 90 dagen challenge gaan we naar buiten! Buitenlucht is een essentieel ingrediënt als het gaat om meer energie. In de kick-off-workshop leren we je de basis van bewegen en hoe je jouw omgeving als gym kunt inzetten. In de wekelijkse online training-sessies met het team begin je op je eigen niveau en zul je merken dat je iedere week sterker wordt. Traplopen gaat makkelijker, je ervaart meer uithoudingsvermogen en de energie binnen het team vliegt omhoog. Naast de wekelijkse team-sessies kun je daarnaast 4x per week met een trainer werken aan je algehele conditie. Van krachttraining tot cardiovasculair en van pilates tot yoga, alle elementen komen voorbij.

Zo word je allround fysiek FIT. Aan het einde van de 90 dagen volgt een final challenge waarin je jouw voortgang kunt checken. Door dit traject met jouw collega’s te doen creëer je bovendien meer wederzijds begrip, saamhorigheid en verbinding.

Wat kan je verwachten?
  • Online Kick-Off groepssessie (2 uur)
  • Wekelijkse Full Body Work-out met het team, online met trainer (via Zoom)
  • 4 x per week keuze uit diverse online sessies op je eigen gewenste plek
  • Tips en tricks om slimmer en sterker te leren bewegen in de buitenlucht
  • Final Challenge
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

OVER DEZE 90 DAGEN CHALLENGEIs dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Onderdeel van de 90 dagen challenge, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen, zoals de video, een korte introductie en een uitgebreide omschrijving.

Hoe werkt een 90 dagen challenge

  • Schermafbeelding-2021-09-02-om-10.13.29.png