90 dagen challenge ‘versterk jouw persoonlijk leiderschap’


Haal het allerbeste uit jezelf en collega’s, vooral als je uitgedaagd wordt.

Waarom persoonlijk leiderschap?

In je team zet iedereen alles op alles om klanten blij te maken. In de ideale wereld loopt alles volgens plan. Maar in het échte wereld zit het soms tegen. Het gaat mis in het team. De samenwerking loopt stroef. Ego’s botsen in het team of met klanten. Irritaties lopen op. Vooral het tegenzit is persoonlijk leiderschap cruciaal voor het succes van je team, voor je klanten en je business.

Persoonlijk Leiderschap betekent dat je leiding geeft aan jezelf, aan je manier van denken durven en doen, waardoor je een positieve impact hebt op je team en klanten. Vooral in uitdagende situaties, als alles tegenzit.

Na dit traject:
  • Creëer je met micro-challenges nieuwe gewoontes om elke dag positief, optimistisch en daadkrachtig te zijn, waardoor je effectief omgaat met uitdagingen en tegenslagen
  • Weet je hoe je door focus en moed op een praktische manier leiderschap toont als je uitgedaagd wordt
  • Inspireer en daag je jezelf en je collega’s uit om elke dag te helpen een positieve impact te maken op elkaar en klanten, waardoor je samen sneller doorgroeit.

    Door 90 dagen lang iets nieuws uit te proberen, hoe klein dan ook maak je switch in je manier van denken, durven en doen, en leer je als persoon en als team nieuwe gewoontes aan.

    Met deze nieuwe gewoontes geeft het team een stevige boost aan hun persoonlijk leiderschap, waardoor zij met meer focus, moed en passie hun dagelijkse uitdagingen overwinnen

Over deze 90 dagen challengeIs dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Onderdeel van de 90 dagen challenge, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen, zoals de video, een korte introductie en een uitgebreide omschrijving.

Hoe werkt een 90 dagen challenge

  • Schermafbeelding-2021-09-02-om-10.13.29.png