Traject werk & privebalans met team challenge


De ‘doe-het-zelf versie’ van onze gelijknamige workshop, die teams meer saamhorigheid biedt
en die leidinggevenden ondersteunt bij hun coachende rol.

Wat gaan we doen?

Dit traject start je zelf met een team challenge inclusief instructie video’s op de SAM app voor het hele team (max 10 personen). Via de team challenge werk- & privé balans ga je zelf als leidinggevende aan de slag met dit onderwerp samen met jouw team. De team challenge bestaat uit individuele stappen waarin je allemaal kijkt naar hoe het op dit moment met de eigen balans staat en hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen, zodat je een prettigere balans kunt ervaren tussen werk en privé. Maar ook uit stappen in groepsverband waarin jullie kijken naar de elementen die energie kosten, en ook naar waar alle teamleden juist energie van krijgen. Om een betere balans te kunnen ervaren is het de kunst tussen beiden te balanceren.

 • Krijg o.a. inzicht in hoe de balans op dit moment op verschillende gebieden in jouw leven en dat van jouw teamleden is verdeeld
 • Ontdek waar nu aandacht voor nodig is en creëer bewustwording op wat jullie willen en kunnen veranderen
 • Leer op een andere manier praten over balans binnen het team en bedenk samen haalbare en concrete acties

Wat krijg je?

 • Premium team challenge
 • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
 • Email begeleiding van 3 maanden als een stok achter de deur
 • 30 minuten 1-1 coaching
 • 2 x 30-minuten Q&A
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Voor wie is het?

Deze team challenge is geschikt voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren. En voor ieder team waarvan de leden graag meer grip willen op hun werk- & privé balans, en daarmee op hun dagelijkse energie.
 • Deze team challenge doe je aan de hand van de SAM app op je telefoon en de gezamenlijke sessie kan prima online worden gedaan.
 • Om voldoende persoonlijke aandacht en interactiviteit te waarborgen, raden we aan om deze team challenge met maximaal 10 personen tegelijk te doen. Bij grotere teams adviseren we om deze op te splitsen.>
Liever laten faciliteren door een trainer/coach? Dan is onze workshop wellicht iets voor jou!

 • shutter-persoonlijke-groei2.jpg

inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

30 minuten 1-1 coaching
30 minuten 1-1 coaching

Plus 2x 30 minuten Q&A met de trainer/coach tijdens de workshop. Deze sessie kan in overleg worden geboekt op een moment naar keuze.