Team challenge job craften


De ‘doe-het-zelf versie’ van onze gelijknamige workshop, die teams meer saamhorigheid biedt
en die leidinggevenden ondersteunt bij hun coachende rol.

Wat gaan we doen?

Halen jij en jouw teamleden wel het beste van jezelf naar boven in je huidige functie?

Tijdens deze team challenge job craften maak je kennis met job crafting als perspectief om naar je werk te kijken én als instrument om praktisch toe te passen. Je ontdekt hoe je op eigen initiatief onder andere meer energie, plezier, balans, voldoening en productiviteit kunt creëren in je werk. Wanneer jouw werk beter past bij wie je bent, wat je wilt, nodig hebt en kunt, zul je zien dat niet alleen jij, maar ook je collega’s, klanten, de organisatie en je privéomgeving daar baat bij hebben. Job crafting heeft als doel werk, talenten, energie en drijfveren beter op elkaar aan te laten sluiten. Zo kunnen onder andere energie, plezier en productiviteit toenemen. Niet alleen op individueel niveau, maar ook op team- of organisatieniveau.

  • Leer tijdens deze team challenge de verschillende stappen van het job craft proces te doorlopen
  • Krijg inzicht in datgene waar je nu nog energie op verliest en waar dus winst te behalen valt
  • Oefen met jouw collega’s, zodat je het geleerde gemakkelijker op de werkvloer of thuis toe kunt passen

Wat kost het?

De kosten voor deze team challenge zijn € 394 per deelnemer en zijn inclusief:
  • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
  • Email begeleiding van 6 weken als een stok achter de deur
  • 30-minuten 1-1 coaching na afloop
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 6 weken en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Voor wie is het?

Deze team challenge is geschikt voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren. En voor alle teamleden die de positieve effecten van meer energie, plezier, balans, voldoening en productiviteit willen ervaren en bereid zijn daar zelf regie over te nemen.
  • Deze team challenge doe je aan de hand van de SAM app op je telefoon en de gezamenlijke sessie kan prima online worden gedaan.
  • Om voldoende persoonlijke aandacht en interactiviteit te waarborgen, raden we aan om deze team challenge met maximaal 8 personen tegelijk te doen. Bij grotere teams adviseren we om deze op te splitsen.>
Als onderdeel van deze team challenge ontvang je het boek ‘Aan de slag met Job craften – meer plezier en energie in je werk’.

Liever laten faciliteren door een van onze coaches? Dan is onze workshop wellicht iets voor jou!

  • b5524c3b218c08f374260e61c86973bc.png

inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

30 minuten 1-1 coaching
30 minuten 1-1 coaching

30 minuten 1-1 contact met de trainer/coach na afloop van de workshop. Deze sessie kan in overleg worden geboekt op een moment naar keuze binnen 2 maanden na afloop van de workshop.