Een ernstige ziekte ontwrichts iemands leven. Een lange tijd draait alles om behandelingen, onderzoeken en ziekenhuis bezoeken.

Wat ga je leren:

Jullie gaan inzicht krijgen in het verloop van een ziekteproces. Je leert te zien dat iedereen ziekte op een andere manier ervaart. Je krijgt inzicht in je eigen verlies ervaringen.

Je leert over fasen van verwerking en je gaat met elkaar in gesprek, zowel 1 op 1 als ook in groepsverband, over wat voor impact dit op jullie als team heeft.

Het team leert hier als team over in gesprek te gaan. Het is namelijk iets wat het hele team aangaat en wat de effectiviteit maar ook de verbinding van jullie als team kan verbeteren.

Wat kun je verwachten:

Je krijgt achtergrond informatie in beknopte vorm aangeboden, je krijgt inzicht in jezelf én in je collega’s.

Je gaat als team zoeken naar praktische oplossingen om de samenwerking te optimimaliseren waarbij jullie rekening houden met de mogelijkheden van de collega die re-integreert.

Jullie sluiten deze challenge af met een praktische tool die jullie dagelijks kunnen inzetten om in verbinding te komen en te blijven. Hierdoor zullen jullie als team beter functioneren!