Podcast serie: Make well-being matter!

Is well-being in jouw organisatie prioriteit?
Ben jij trots op wat jij momenteel doet op dit gebied?
Wil jij andere CEO’s in Nederland inspireren?

In deze nieuwe podcast serie, tonen we het belang van well-being aan en zetten we goed werkgeverschap in the spotlight

“30% van de Nederlandse CEO’s wil een versterkte focus hebben op op het welzijn van werknemers.”

Podcast serie ‘Make well-being matter’

Dat is wat we willen, dat het welzijn van medewerkers een normaal onderwerp van gesprek wordt in organisaties én dat de interventies op het gebied van welzijn aansluiten bij de behoeftes van de medewerkers. Want daarmee geef je mensen het gevoel dat ze écht op 1 staan. Voor de podcast serie ‘Make well-being matter’ interviewen we leiders/CEO’s in organisaties die een visie op welzijn hebben, die daarover willen praten en hun stappen willen delen, ter inspiratie voor anderen. 


Ken je iemand óf ben je iemand die daarover wil delen? Meld je dan hier aan voor een kennismakingsgesprek met onze collega Judith Webber, zij zal je ook interviewen.Wat kan je verwachten?

  • 30 minuten live interview op een vrijdag (locatie Utrecht)
  • mooie exposure, groot bereik, ook zelf in te zetten


Is dit iets voor jouw organisatie?

Boek dan nu een gratis eerste kennismaking in, met onze collega Judith Webber. Zij vertelt je er graag meer over, en jullie plannen samen een afspraak in.

Judith Webber
Judith Webber
Adviseur well-being

Het is mijn missie om meer openheid, energie én connectie in organisaties (en dus in mensen) te brengen. Mensen die tevoorschijn komen (met al hun talent), daar wordt de wereld mooier van!


Over SAM

SAM is in 2017 opgericht en heeft als missie om wellbeing prioriteit te maken binnen organisaties. Dit doen wij onder andere door dagelijks organisaties advies te geven op het gebied van wellbeing, door het aanbieden van een wellbeing quickscan waarmee je de behoeften van de medewerkers in kaart brengt en matcht en een diversiteit aan interventies, zoals een holistische coaching app en online trajecten voor de teamcohesie, verbondenheid & plezier binnen teams.