Partners

Eigen regie staat bij SAM centraal. Wij geloven namelijk dat je heel veel zelf kunt doen om jouw situatie positief te beïnvloeden, bijvoorbeeld door het doen van de uitgebreide challenges en het volgen van de e-learnings, mede aangeboden door partners.

Toch zal er soms een specifieke behoefte zijn aan 1-1 coaching, of is er een training op maat nodig binnen een organisatie. Hiervoor werken wij met diverse coaches die je vindt op de app en met het onderstaande netwerk van landelijke partners, elk met hun eigen expertise en oplossingen op maat.

Werkgevers informeren wij graag over de interventies die zij hiervoor aanbieden.

Graag stellen wij onze partners aan je voor:

Budgetcoach - specialist in financiën

Budgetcoach – specialist in financiën

Budgetcoach.nl is exclusief partner van SAM.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal financiële branche en met onze financieel adviesbureau budgetcoach.nl blijven wij continue up-to-date. Doordat wij dagelijks de praktijk meemaken kunnen wij dan ook het beste van theorie en praktijk combineren. Dit maakt jouw klassikale of online training altijd praktijkgericht. Wij helpen sociaal financiële hulpverleners door ze op te leiden tot professionals. Door onze opleidingen, (PE)trainingen en examens zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Big Five for Life - specialist in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap

Big Five for Life – specialist in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap

Big Five for Life is exclusief partner van SAM.

Big Five for Life™ gelooft dat iedereen hartgestuurde wensen en dromen heeft. Toch is het vaak ons hoofd dat ons vertelt dat we iets niet kunnen, we geen geld hebben of tijd tekort komen. Deze beperkende overtuigingen neemt Big Five for Life graag weg. Door de trainingen, zowel online als fysiek, ontdek je jouw persoonlijke en unieke Big Five for Life. Deze bestaat uit de vijf dingen die je het liefst ziet, doet en beleeft. De boodschap van Big Five for Life™: Doe de vijf dingen in je leven waar jij gelukkig van wordt en maak je leven succesvol, naar je eigen definitie van succes.

Moodindicator™ – Hartslag van werkend Nederland

Moodindicator™ – Hartslag van werkend Nederland

Moodindicator is exclusief partner van SAM.

Het meten van werkgeluk was nog nooit zo eenvoudig, laagdrempelig en continu inzichtelijk. De Moodindicator™ is een belangrijke tool en onmisbaar in iedere organisatie. Hij meet realtime het werkgeluk binnen de organisaties en laat de (HR-)manager, directeur of leidinggevende exact zien wat er op de werkvloer gebeurt en hoe zijn werknemers zich voelen. De resultaten zijn direct toegankelijk voor de (HR-)manager, directeur of leidinggevende en het overzichtelijke dashboard geeft op hetzelfde moment inzicht in positieve resultaten en mogelijke verbeteringen. Dit inzicht is cruciaal voor het werkgeluk. Vergroten van werkgeluk betekent: minder verzuim, meer productiviteit, betrokken medewerkers, minder burn-outs, minder verloop en meer winst!

Gort Coaching - specialist in stress & burn-out

Gort Coaching – specialist in stress & burn-out

GORTcoaching is de superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland.

Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Als u iets met coaching wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Academy Coaching - specialist in young professionals

Academy Coaching – specialist in young professionals

Academy Coaching is exclusief partner van SAM.

Academy Coaching begeleiden met name hoger opgeleide Young Professionals door middel van (e-) coaching, training, workshops en groepsprogramma’s zodat zij mentaal topfit zijn.

Cancer Care Coaches - specialist in kanker en werk

Cancer Care Coaches – specialist in kanker en werk

Kanker heeft een enorme impact. Op degene die het overkomt, op de naasten, maar ook op de werkgever en het team. Zowel lichamelijk als sociaal en mentaal verandert er ontzettend veel. Dit heeft ook veel invloed op het zakelijke leven.

De Cancer Care Coaches werken met de Big Five for Life methode. Deze methode is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Mensen ontdekken wat zij willen zien, doen en ervaren in hun leven en dit geeft ze focus en houvast waardoor ze keuzes durven maken en weer bewust durven leven.

Resolve - specialist in scheidingen & mediations

Resolve – specialist in scheidingen & mediations

Resolve is een landelijk netwerk van scheidingsmediators, alle scheidingsbemiddelaars hebben een achtergrond als coach, juridisch en/of financiële dienstverlener. Het is voor hen belangrijk er zeker van te zijn dat je je écht ontzorgd voelt, of dit nu tijdens het proces van de scheiding is, of erna.

Learn Academy - specialist in financiën

Learn Academy – specialist in financiën

Learn Academyl is exclusief partner van SAM.
Learn Academy is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching zowel voor particulieren als ondernemers, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Overgangsproof - specialist in overgang

Overgangsproof – specialist in overgang

OVER! is een netwerkorganisatie van samenwerkende professionals. Onder meer gynaecologen, overgangsconsulenten, HR-trainers, communicatiespecialisten, onderzoekers en bedrijfsartsen. Je kunt bij ons terecht als je werk wilt maken van de overgang. OVER! informeert, traint en begeleidt vrouwen, professionals en werkgevers.

Hart en Have - specialist in fiscale zaken & structuur

Hart en Have – specialist in fiscale zaken & structuur

Hart en Have is opgezet na een aantal verontrustende berichten over ouderenmishandeling in de media. Fysieke mishandeling, maar ook financieel misbruik. Ouderen die worden bestolen door hun kinderen, medewerkers van thuiszorg of verzorgingshuis of door mensen die met een smoesje aan de deur komen.

Faktor5 - specialist in eenzaamheid

Faktor5 – specialist in eenzaamheid

Faktor5 is een opleidingsinstituut dat zich richt op deskundigheidsbevordering rond de aanpak van eenzaamheid. Ben je professional, dan vind je hier een passende training, of je nu een adviesrol wilt hebben, wilt kunnen verwijzen, of zelf anderen wilt helpen. Een training bij Faktor5 in kleine groepen is altijd een verrassende verrijking van je leven, zowel privé als in professioneel opzicht. Ben je particulier, dan helpt Faktor5 je op weg naar deskundige hulp.