• HYbride.png

    Ons netwerk van geaccrediteerde coaches biedt hybride oplossingen

    Blended learning via onze app, (online) workshops en 1-1 & (executive) coaching.

Eigen regie staat bij SAM centraal. Wij geloven namelijk dat je heel veel zelf kunt doen om jouw situatie positief te beïnvloeden, bijvoorbeeld door het doen van de uitgebreide challenges en het volgen van de e-learnings, mede aangeboden door ons netwerk van geaccrediteerde coaches.

Toch zal er soms een specifieke behoefte zijn aan 1-1 coaching, of is er een workshop of team challenge nodig binnen een organisatie. Hiervoor werken wij met diverse coaches die je vindt op de app en met het onderstaande netwerk van landelijke partijen, elk met hun eigen expertise en oplossingen op maat.

Werkgevers informeren wij graag over de interventies die zij hiervoor aanbieden. Dat kan via: info@samapp.nl.

Graag stellen wij onze partners aan je voor:

Budgetcoach - specialist in financiën

Budgetcoach – specialist in financiën

Budgetcoach.nl is exclusief partner van SAM.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal financiële branche en met onze financieel adviesbureau budgetcoach.nl blijven wij continue up-to-date. Doordat wij dagelijks de praktijk meemaken kunnen wij dan ook het beste van theorie en praktijk combineren. Dit maakt jouw klassikale of online training altijd praktijkgericht. Wij helpen sociaal financiële hulpverleners door ze op te leiden tot professionals. Door onze opleidingen, (PE)trainingen en examens zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Train2work - specialist in persoonlijke groei

Train2work – specialist in persoonlijke groei

Bij train2work vind je korte workshops en trainingen die jou en je team helpen om sneller, slimmer en efficiënter te werken. Ruim 17 jaar helpen wij medewerkers bij overheid en bedrijfsleven in het hele land met een leeraanbod waarin we gedrag, effectiviteit en nieuwe technologie mixen tot perfect passende leertrajecten. Groei ook mee met alle veranderingen die deze tijd voor werkenden met zich meeneemt. Via onze open trainingen, incompany leertrajecten, via e-learning of coaching. Je zet met gemak de volgende stap in de ontwikkeling van jou én je team.

Happy at work Agency – specialist in loopbaanontwikkeling

Happy at work Agency – specialist in loopbaanontwikkeling

Onze Happy at Work Coaches helpen je in een persoonlijk coachtraject om jouw volgende stap glashelder te maken en de juiste strategieën toe te passen om jouw ideale baan te vinden. We werken met de methodiek “In 9 stappen naar werk dat bij je past” die sinds 2009 bij honderden professionals zijn succes en effectiviteit bewezen heeft, zowel bij particuliere cliënten als zakelijke opdrachtgevers.

Onze Happy at Work Coaches zitten verspreid over Nederland en werken zowel offline als online met onze super inspirerende online Academy. Door met ons te werken breng je een enorme dosis positiviteit, actie en energie in je zoekproces en je carrière.

Gort Coaching - specialist in stress & burn-out

Gort Coaching – specialist in stress & burn-out

GORTcoaching is de superspecialist in individuele coaching en teamcoaching met locaties in heel Nederland.

Wij bedienen als marktleider de grootzakelijke markt, het MKB én particulieren. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Als u iets met coaching wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Academy Coaching - specialist in young professionals

Academy Coaching – specialist in young professionals

Academy Coaching is exclusief partner van SAM.

Academy Coaching begeleiden met name hoger opgeleide Young Professionals door middel van (e-) coaching, training, workshops en groepsprogramma’s zodat zij mentaal topfit zijn.

Big Five for Life - specialist in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap

Big Five for Life – specialist in persoonlijk leiderschap en ondernemerschap

Big Five for Life is exclusief partner van SAM.

Big Five for Life™ gelooft dat iedereen hartgestuurde wensen en dromen heeft. Toch is het vaak ons hoofd dat ons vertelt dat we iets niet kunnen, we geen geld hebben of tijd tekort komen. Deze beperkende overtuigingen neemt Big Five for Life graag weg. Door de trainingen, zowel online als fysiek, ontdek je jouw persoonlijke en unieke Big Five for Life. Deze bestaat uit de vijf dingen die je het liefst ziet, doet en beleeft. De boodschap van Big Five for Life™: Doe de vijf dingen in je leven waar jij gelukkig van wordt en maak je leven succesvol, naar je eigen definitie van succes.

LIJFSTIJL COACHES – TRAINING, VOEDING, COACHING

LIJFSTIJL COACHES – TRAINING, VOEDING, COACHING

LIJFSTIJL biedt, middels haar business vitaliteitsprogramma’s voorzien van online en persoonlijke begeleiding, alle relevante handvatten voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden.

Door de verschillende programma’s en niveau ’s zijn ze beschikbaar voor ieder type medewerker, gedurende iedere fase van het leven tegen een voor iedere werkgever bereikbaar budget.

LIJFSTIJL Coaches beschikt over een landelijk dekkend netwerk van gediplomeerde trainers opgeleid om te werken met een combinatie van functionele training, leefstijl-, voedingsbegeleiding en gedragscoaching.

Cancer Care Coaches - specialist in kanker en werk

Cancer Care Coaches – specialist in kanker en werk

Kanker heeft een enorme impact. Op degene die het overkomt, op de naasten, maar ook op de werkgever en het team. Zowel lichamelijk als sociaal en mentaal verandert er ontzettend veel. Dit heeft ook veel invloed op het zakelijke leven.

De Cancer Care Coaches werken met de Big Five for Life methode. Deze methode is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Mensen ontdekken wat zij willen zien, doen en ervaren in hun leven en dit geeft ze focus en houvast waardoor ze keuzes durven maken en weer bewust durven leven.

Overgangsproof - specialist in overgang

Overgangsproof – specialist in overgang

OVER! is een netwerkorganisatie van samenwerkende professionals. Onder meer gynaecologen, overgangsconsulenten, HR-trainers, communicatiespecialisten, onderzoekers en bedrijfsartsen. Je kunt bij ons terecht als je werk wilt maken van de overgang. OVER! informeert, traint en begeleidt vrouwen, professionals en werkgevers.

Resolve - specialist in scheidingen & mediations

Resolve – specialist in scheidingen & mediations

Resolve is een landelijk netwerk van scheidingsmediators, alle scheidingsbemiddelaars hebben een achtergrond als coach, juridisch en/of financiële dienstverlener. Het is voor hen belangrijk er zeker van te zijn dat je je écht ontzorgd voelt, of dit nu tijdens het proces van de scheiding is, of erna.

Learn Academy - specialist in financiën

Learn Academy – specialist in financiën

Learn Academyl is exclusief partner van SAM.
Learn Academy is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching zowel voor particulieren als ondernemers, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Faktor5 - specialist in eenzaamheid

Faktor5 – specialist in eenzaamheid

Faktor5 is een opleidingsinstituut dat zich richt op deskundigheidsbevordering rond de aanpak van eenzaamheid. Ben je professional, dan vind je hier een passende training, of je nu een adviesrol wilt hebben, wilt kunnen verwijzen, of zelf anderen wilt helpen. Een training bij Faktor5 in kleine groepen is altijd een verrassende verrijking van je leven, zowel privé als in professioneel opzicht. Ben je particulier, dan helpt Faktor5 je op weg naar deskundige hulp.

Moodindicator™

Moodindicator™

Het meten van werkgeluk was nog nooit zo eenvoudig, laagdrempelig en continu inzichtelijk. De Moodindicator™ is een belangrijke tool en onmisbaar in iedere organisatie. Hij meet realtime het werkgeluk binnen de organisaties en laat de (HR-)manager, directeur of leidinggevende exact zien wat er op de werkvloer gebeurt en hoe zijn werknemers zich voelen. De resultaten zijn direct toegankelijk voor de (HR-)manager, directeur of leidinggevende en het overzichtelijke dashboard geeft op hetzelfde moment inzicht in positieve resultaten en mogelijke verbeteringen.

Hart en Have - specialist in fiscale zaken & structuur

Hart en Have – specialist in fiscale zaken & structuur

Hart en Have is opgezet na een aantal verontrustende berichten over ouderenmishandeling in de media. Fysieke mishandeling, maar ook financieel misbruik. Ouderen die worden bestolen door hun kinderen, medewerkers van thuiszorg of verzorgingshuis of door mensen die met een smoesje aan de deur komen.

Afdeling Apps

Afdeling Apps

Met een goede mobiele app wordt het leven net een stukje makkelijker, je werk efficiënter, de binding onder de medewerkers en tussen teams sterker. Ze ontwikkelen aantrekkelijke apps die precies doen wat je er als gebruiker van verwacht.

Afdeling Apps is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze zelfontwikkeling-app SAM.

Growtivity

Growtivity

Bij Growtivity zijn professionals betrokken die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. Ze willen impact hebben met wat we doen. Met een gespecialiseerd team werken ze vol passie aan het slim inzetten van de beste technologie. Daarbij kijken we naar de behoefte van nu en houden we rekening met de toekomst!

Voor SAM dragen ze bij aan de technologie van ons werkgeversportaal waarmee we voor onze klanten inzichtelijk maken waar winst valt te behalen.

Onze coaches die zelfstandig werken

Naast ons landelijke netwerk van grote coaching partijen, werken wij ook samen met deze kanjers.