Partner netwerk

Wij doen waar we goed in zijn en werken graag samen met specialisten binnen hun eigen discipline. Om die reden zijn partnerships voor ons van groot belang om impact te hebben in de e-health.

Graag gaan wij in gesprek met partners die onze producten kunnen adviseren, implementeren en aanbieden. Wij staat ook open voor relevante product integraties die waarde kunnen toevoegen voor onze relaties. Neem hierover contact met ons op via: fleur@samapp.nl of bel 06-5755 9650.

Graag stellen wij onze partners aan je voor:

Moodindicator™

Moodindicator™

Het meten van werkgeluk was nog nooit zo eenvoudig, laagdrempelig en continu inzichtelijk. De Moodindicator™ is een belangrijke tool en onmisbaar in iedere organisatie. Hij meet realtime het werkgeluk binnen de organisaties en laat de (HR-)manager, directeur of leidinggevende exact zien wat er op de werkvloer gebeurt en hoe zijn werknemers zich voelen. De resultaten zijn direct toegankelijk voor de (HR-)manager, directeur of leidinggevende en het overzichtelijke dashboard geeft op hetzelfde moment inzicht in positieve resultaten en mogelijke verbeteringen.

Afdeling Apps

Afdeling Apps

Met een goede mobiele app wordt het leven net een stukje makkelijker, je werk efficiënter, de binding onder de medewerkers en tussen teams sterker. Ze ontwikkelen aantrekkelijke apps die precies doen wat je er als gebruiker van verwacht.

Afdeling Apps is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze zelfontwikkeling-app SAM.

Growtivity

Growtivity

Bij Growtivity zijn professionals betrokken die vinden dat door het goed toepassen van de juiste technologie de zorg verbeterd wordt en betaalbaar kan blijven. Ze willen impact hebben met wat we doen. Met een gespecialiseerd team werken ze vol passie aan het slim inzetten van de beste technologie. Daarbij kijken we naar de behoefte van nu en houden we rekening met de toekomst!

Voor SAM dragen ze bij aan de technologie van ons werkgeversportaal waarmee we voor onze klanten inzichtelijk maken waar winst valt te behalen.