Over SAM

Over SAM

SAM is een SAMenwerking tussen meerdere partijen. Hieronder zie je een greep uit ons netwerk van coaches en op de partnerpagina staan de overige samenwerkingsverbanden vermeld. SAMen willen we een positieve bijdrage leveren aan de balans van zoveel mogelijk Nederlanders, voor een evenwichtigere samenleving.

Steeds meer werkgevers zien het belang in om te investeren in hun grootste kapitaal, namelijk de werknemers. Met SAM bieden wij de ideale interventie voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast raden we jou ook aan om in jezelf in te investeren. Jouw geluk, welzijn en gezondheid zijn tenslotte onbetaalbaar!

Privacy is voor ons heel belangrijk, dus we delen jouw gegevens niet met derden, ook niet met je werkgever.

Waar wij in geloven…

IEDEREEN HEEFT RECHT OP GELUK
MEER LEVENSGELUK ALS JE IN BALANS BENT
DELEN IS VERMENIGVULDIGEN
SAMEN STA JE STERKER

Wie zijn wij?

Mirjam Paap
Mirjam Paap
Co-founder

Mirjam Paap (1969) is coach en heeft veel kennis op het gebied van persoonlijke groei & (het voorkomen) van burn-outs en eenzaamheid. Binnen SAM is zij o.a. verantwoordelijk voor communicatie en de samenwerking met de professionele coaches.

T: 06 – 5104 1009

Fleur van den Horn
Fleur van den Horn
Co-founder

Fleur van den Horn (1969) heeft meer dan twintig jaar ervaring als freelancer in de ICT en online marketing. Binnen SAM is zij o.a. verantwoordelijk voor (online)marketing en de samenwerkingen met partners en het bedrijfsleven.

T: 06 – 5755 9650

Hans Spijker
Hans Spijker
Business Development

Hans Spijker is een B2B professional met meer dan 20 jaar ervaring in management consultancy, (new) business development en recruitment. Binnen SAM is Hans verantwoordelijk voor de contacten en samenwerking in het bedrijfsleven.

T: 06 – 3955 8600

Maak kennis met een aantal van onze professionals

Eigen regie staat bij SAM centraal. Wij geloven namelijk dat je heel veel zelf kunt doen om jouw situatie positief te beïnvloeden, bijvoorbeeld door het doen van de uitgebreide challenges en het volgen van de e-learnings.. Hiervoor werken wij met diverse coaches die je vindt op de app, elk met hun eigen expertise en oplossingen op maat. Ook werken wij samen met grote landelijke partners die naast de oefeningen op de app, ook offline interventies aanbieden. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.