Over SAM

Over SAM

SAM is in 2017 opgericht door vriendinnen Mirjam (achtergrond als coach) & Fleur (achtergrond in online marketing). die op zoek waren naar zingeving en wat ze konden bijdragen aan een mooiere wereld en welke voetafdruk ze zouden achterlaten.

Het idee was ontstaan om via een app mensen te helpen naar een optimale werk en ook privé balans (dus holistisch), door de inzet van coaches & technologie.

Inmiddels, 4 jaar later, is ons idee verder ontwikkeld, en bieden we naast de app – een compleet aanbod aan om organisaties te begeleiden in het duurzame inzetbaarheid beleid en is ons team uitgebreid met experts op dit gebied.

BOEK EEN 15 MINUTEN AFSPRAAK IN!

Laat ons jou helpen om jouw medewerkers veerkrachtiger en betrokkener te maken. We leggen je in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek graag uit hoe of meld je aan voor een van onze gratis webinars om eerst meer te weet te komen over onze werkwijze.

Contact: info@samapp.nl of bel 06-5755 9650

Ons verhaal

Onze missie: Zoveel mogelijk mensen helpen naar een goede balans

Ons grootste doel is om sociale impact te maken, door mensen te helpen om zélf aan hun welzijn te werken en zo indirect ook de oorzaken en gevolgen van hun disbalans te helpen voorkomen en reduceren. Daarmee willen we tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van de zorgkosten en aan een evenwichtigere samenleving.

Wij doen dit door professionele kennis van coaches en therapeuten en technologie in te zetten.

Mirjam & Fleur, co-founders SAM