• workshops.png

    BIJ SAM BIEDEN WE EEN DIVERSITEIT AAN OPLOSSINGEN OP HET GEBIED VAN DE MENTALE VEERKRACHT:
    GERICHT OP IEDER INDIVIDU, DE TEAMS OF DE ORGANISATIE.

ONS AANBOD

Zelfontwikkeling via app

Je snapt dat de medewerkers in jouw organisatie uniek zijn en individuele programma’s nodig hebben. Je wil ze een laagdrempelige tool bieden om hen zelf de regie te geven, waarmee ze baas over zichzelf zijn en kunnen bijdragen aan iets waardevols, namelijk hun eigen werk/privé balans & daarmee gezondheid.

Team challenges

De team challenges die we aanbieden, zijn gericht op teambuilding & saamhorigheid binnen teams of organisatie. De team challenges doe je met het team zelf en zijn inclusief oefeningen vooraf, tijdens en achteraf – zodat de kennis die men opdoet daadwerkelijk geborgd blijft. Echt leren en gedragsverandering vragen om begeleiding en herhaling (idealiter 90 dagen achtereenvolgens, liefst landurig). Dit noemen wij blended leren.

(Online)workshops

De workshops die we aanbieden, zijn gericht op teambuilding & saamhorigheid binnen teams of organisatie. De workshops worden gefaciliteerd door onze coaches / trainers en zijn inclusief oefeningen vooraf, tijdens en achteraf – zodat de kennis die men opdoet daadwerkelijk geborgd blijft. Echt leren en gedragsverandering vragen om begeleiding en herhaling (idealiter 90 dagen achtereenvolgens, liefst landurig). Dit noemen wij blended leren.

90-dagen bootcamp

Midden in deze coronacrisis is het belang van mentale veerkracht en sociale verbondenheid tussen collega’s, familie & vrienden belangrijker dan ooit. Speciaal voor deze onzekere situatie hebben wij een effectief en compleet 90-dagen bootcamp ontwikkeld die de mentale veerkracht versterkt.