• workshops.png

    BIJ SAM BIEDEN WE EEN DIVERSITEIT AAN OPLOSSINGEN OP HET GEBIED VAN DE MENTALE VEERKRACHT:
    GERICHT OP IEDER INDIVIDU, DE TEAMS OF DE ORGANISATIE.

ONS AANBOD

Zelfontwikkeling via app

Je snapt dat de medewerkers in jouw organisatie uniek zijn en individuele programma’s nodig hebben. Je wil ze een laagdrempelige tool bieden om hen zelf de regie te geven, waarmee ze baas over zichzelf zijn en kunnen bijdragen aan iets waardevols, namelijk hun eigen werk/privé balans & daarmee gezondheid.

Team building

De workshops en team challenges die we aanbieden, zijn gericht op teambuilding & saamhorigheid binnen teams of organisatie. Beide zijn inclusief oefeningen vooraf, tijdens en achteraf – zodat de kennis die men opdoet daadwerkelijk geborgd blijft. Echt leren en gedragsverandering vragen om begeleiding en herhaling (idealiter 90 dagen achtereenvolgens, liefst landurig). Dit noemen wij blended leren.

90-dagen bootcamp

Midden in deze coronacrisis is het belang van mentale veerkracht en sociale verbondenheid tussen collega’s, familie & vrienden belangrijker dan ooit. Speciaal voor deze onzekere situatie hebben wij een effectief en compleet 90-dagen bootcamp ontwikkeld die de mentale veerkracht versterkt.

365° INTEGRALE AANPAK

Streeft jouw organisatie naar een succesvol duurzaam inzetbaar- en vitaliteitsbeleid als onderdeel van de bedrijfscultuur? Met dit totaal pakket wordt je door onze experts van A tot Z ondersteund, rekening houdend met bestaande interventies. En in deze Coronatijd doen zij dit gewoon ‘op afstand’.