• pijlerssam.png

    Losse programma’s werken niet, wij gaan voor een integrale aanpak

ONS AANBOD

Zelfontwikkeling via app
Zelfontwikkeling via app

Je snapt dat de medewerkers in jouw organisatie uniek zijn en individuele programma’s nodig hebben. Je wil ze een laagdrempelige tool bieden om hen zelf de regie te geven, waarmee ze baas over zichzelf zijn en kunnen bijdragen aan iets waardevols, namelijk hun eigen werk/privé balans & daarmee gezondheid.

Medewerkers kunnen zelf aan de slag met tips, challenges (serie van oefeningen) en e-learnings op de 6 belangrijke levensthema’s: persoonlijke groei, gezondheid, relatie, familie & vrienden, werk & carrière en financiën. Geef hen die regie, waarmee je tevens de opgedane kennis van de workshops & trainingen kunt borgen.

90-dagen bootcamp
90-dagen bootcamp

Midden in deze coronacrisis is het belang van mentale veerkracht en sociale verbondenheid tussen collega’s, familie & vrienden belangrijker dan ooit. Speciaal voor deze onzekere situatie hebben wij een effectief en compleet 90-dagen bootcamp ontwikkeld die de mentale veerkracht versterkt.

Deze 90-dagen bootcamp is een zelfstandig onderdeel van ons 365-programma. In dit 365-programma wordt aan de hand van een jaarplanning duurzaam gewerkt aan de mentale vitaliteit van de werknemers. De belangrijkste elementen hebben wij in het bootcamp programma terug laten komen. Zo kan deze bootcamp zowel los worden ingezet, als na afloop worden voortgezet als het 365-programma. Tijdens de bootcamp staat de SAM app centraal. De app maakt het mogelijk om zowel individueel als in groepsverband te werken. Zo kan een individu zich persoonlijk ontwikkelen op een gebied naar keuze, maar zorgt een team challenge voor de onderlinge samenhorigheid en betrokkenheid. Een win-win situatie!

365 dagen integrale aanpak
365 dagen integrale aanpak

Streeft jouw organisatie naar een succesvol duurzaam inzetbaarheid – en vitaliteitbeleid als onderdeel van de bedrijfscultuur? Met dit totaal pakket wordt je door onze experts van A tot Z ondersteund, rekening houdend met bestaande programma’s.

En in deze Coronatijd doen zij dit gewoon ‘op afstand’.

Past onze oplossing binnen jouw organisatie?

Bij SAM werken we altijd op maat, elke klant is voor ons koning en iedereen is uniek en anders.

Met onze lean en flexibele aanpak stemmen we samen met jou af wat de wensen zijn en welke oplossing hierbij past.