Ons team

Team van experts

Wij werken met een team van experts die zorgen voor een duurzame verandering binnen jouw organisatie.

Elke aanvraag is bij ons uniek, de klant is koning. Wij vertalen de behoefte van de klant naar een oplossing op maat voor alle lagen in een organisatie en passend binnen elk budget. Wij begeleiden daarbij vanaf de eerste uitrol tot aan het behalen van succes.

Maak kennis met ons team.

Wie zijn wij?

Mirjam Paap
Mirjam Paap
Co-founder

Mirjam Paap is co-founder van SAM & coach en heeft veel kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Binnen SAM is zij o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de content op onze app, de marketing & communicatie en de samenwerking met de professionele coaches.
T: 06 – 5104 1009

Fleur van den Horn
Fleur van den Horn
Co-founder

Fleur van den Horn is co-founder van SAM en adviseert organisaties bij het inzetten van passende interventies die de duurzame inzetbaarheid en de betrokkenheid van hun medewerkers bevordert. Fleur heeft meer dan twintig jaar ervaring als freelancer in de sales, ICT en (online) marketing.
T: 06 – 5755 9650

Marc Hoogers
Marc Hoogers
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Marc is consultant, coach & spreker en expert vitaliteit. Als programmamanager heeft hij o.a. bij de Universiteit Utrecht het vitaliteitsprogramma tot stand gebracht. Marc is verantwoordelijk voor de uitrol van onze experience en begeleiding van ambassadeurs bij onze klanten.

Iris Odding
Iris Odding
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Iris is consultant, leefstijlcoach & trainer en expert duurzame inzetbaarheid. Iris heeft o.a. als adviseur duurzame inzetbaarheid en key accountmanager bij VGZ gewerkt. Iris is binnen SAM verantwoordelijk voor de uitrol van onze experience en begeleiding van ambassadeurs bij onze klanten.

Evelien Veenman
Evelien Veenman
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Evelien is keynote speaker en expert werkgeluk en heeft o.a. als Chief Happiness Officer bij Experius gewerkt en daarmee finalist geworden HR talent of the Year. Evelien is binnen SAM verantwoordelijk voor de uitrol van onze experience en begeleiding van ambassadeurs bij onze klanten.

Pascalle Schlikker
Pascalle Schlikker
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Pascalle (1968) is een senior B2B professional met meer dan 20 jaar ervaring in talent management, learning & development en HR. Pascalle is verantwoordelijk voor de uitrol van onze experience en de leiderschapstrainingen.

Melanie Raaijmakers
Melanie Raaijmakers
Adviseur duurzame inzetbaarheid

Melanie is werkgelukdeskundige, vitaliteitstrainer en stresscounselor en helpt diverse organisaties om bij de medewerkers en teams de vitaliteit en werkgeluk te vergroten. Melanie is binnen SAM verantwoordelijk voor de uitrol van onze experience en begeleiding van ambassadeurs bij onze klanten.

Hans Spijker
Hans Spijker
Business Development

Hans Spijker is een senior B2B professional met meer dan 20 jaar ervaring in management consultancy, (new) business development en recruitment. Binnen SAM is Hans verantwoordelijk voor de contacten en samenwerking in het bedrijfsleven.

Gerwin Tromp
Gerwin Tromp
SalesForce consultant

Gerwin Tromp heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail sales & IT. Binnen SAM ondersteunt Gerwin ons met de (door)ontwikkeling van ons werkgeversportaal wat draait op de technologie van SalesForce en adviseert ons in strategische keuzes.

Jay van der Horst
Jay van der Horst
Creative Designer

Jay van der Horst is SalesForce consultant. Binnen SAM ondersteunt Jay ons met de (door)ontwikkeling van ons werkgeversportaal wat draait op de technologie van SalesForce en de rapportages die nodig zijn voor onze klanten.

Maak kennis met een aantal van onze professionals

Eigen regie staat bij SAM centraal. Wij geloven namelijk dat je heel veel zelf kunt doen om jouw situatie positief te beïnvloeden, bijvoorbeeld door het doen van de uitgebreide challenges en het volgen van de e-learnings.. Hiervoor werken wij met diverse coaches die je vindt op de app, elk met hun eigen expertise en oplossingen op maat. Ook werken wij samen met grote landelijke partners die naast de oefeningen op de app, ook offline interventies aanbieden.