Online programma’s

...maken was nog nooit zo eenvoudig!

Dat kan eenvoudig met SAM!

SAM biedt een intuïtieve en zeer uitgebreide e-learning omgeving, waarbij je met diverse media (audio, tekst, foto’s en video) een compleet online programma in stappen kunt aanbieden, die zichtbaar is op de SAM app. Eén van de voordelen is dat je deze online programma’s kunt inzetten in een coachingstraject (als huiswerk) of in een trainingsopdracht bij een werkgever.

Mogelijkheden

Tips
Challenges
E-learnings
Workshops, trainingen, etc

Mogelijkheden in detail

Tips
Tips
aha moment

Een tip is een ‘aha moment’, met een korte teaser van 2 of 3 zinnetjes die je aan het denken zet en als men doorklikt ziet men de tip inhoud. De tips hoeven niet exclusief voor SAM te zijn, dus je kunt heel eenvoudig knippen en plakken uit wat je al aan tips met jouw volgers deelt.

Challenges
Challenges
kom in actie

Een challenge zet de gebruiker aan tot actie. Het is een oefening opgebouwd uit meerdere stappen, waar iemand echt even voor moet gaan zitten. Behalve het gebruik van tekst, kan je ook YouTube / Vimeo linkjes, audio en afbeeldingen plaatsen).

E-learnings
E-learnings
nog meer verdieping

Een e-learning is een online training bestaande uit meerdere stappen waarmee je nóg meer verdieping maakt. Graag leggen we je in ons e-book uit hoe je deze e-learnings zelf eenvoudig kunt maken.

Laat ons jou helpen

Laat ons jou helpen om jouw kennis op eigentijdse wijze te delen door middel van e-learning en daarmee jouw praktijk naar de volgende fase op te schalen.
E-learning is helemaal van deze tijd en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij ook leren hoe je deze kunt maken?

Meld je dan nu aan om regelmatig onze tips over dit onderwerp en meer te ontvangen. Je ontvangt daarmee ook direct onze 8 Gouden tips voor de perfecte e-learning / online cursus.
  • E-book-cover-1.png

    E-book