(Online) individuele trajecten

VOORKOMEN IS GOEDKOPER DAN GENEZEN!

Al vóór de Corona pandemie kampten veel medewerkers met zaken als stress of burn- & bore-out en dat is alleen maar toegenomen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat met name elke opvolgende lock-down en de uitzichtloosheid er echt inhakt. Zo ervaart 1 op de 3 medewerkers een slechte werk-privé balans, is stress met 40% toegenomen en kampt minstens 20% met ernstige slaapproblemen. Vooral jongere medewerkers hebben het zwaar op het mentale vlak.

In hoe verre ben je als werkgever hiervoor verantwoordelijk?

Misschien herken je dit ook onder jouw medewerkers, doordat je recent intern onderzoek hebt gedaan of collega’s hierover spreekt.

Als je beseft dat hoe het met je gaat direct invloed heeft op jouw werkprestaties, dan weet je waarom het loont om in de persoonlijke vaardigheden van je grootste kapitaal te investeren.

En natuurlijk wil jij jouw medewerkers ondersteunen, maar hoe doe je dat? Je begrijpt dat het aanbieden van losse challenges en workshops hen niet gaat helpen. Het geleerde beklijft niet want er is minstens 90 dagen herhaling nodig om te komen tot een daadwerkelijke gedrags- en patroonsverandering.

Bovendien voelt niet iedereen zich veilig genoeg om met de werkgever (of de vertegenwoordiging daarvan) te praten over mentale problemen uit angst dat dit als zwakte wordt gezien. Daarnaast wil men wél autonomie ervaren en interventies rondom de eigen vitaliteit niet opgelegd krijgen.

Het aanbieden van onze 90 dagen trajecten helpt je daarbij. Onze trajecten zijn een mix van gefaseerde tips en oefeningen op de weg naar duurzame (gedrags)verandering en inzetbaarheid, geschikt voor zowel herstellende medewerkers als preventief. De trajecten vinden zowel in groeps- als individueel verband. Het voordeel hiervan wordt door de deelnemers als zeer prettig ervaren omdat ze weten dat ze niet de enige zijn, maar er ook voldoende ruimte is voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Naast de individuele trajecten, bieden we ook team trajecten, die teamcohesie bevorderen en zorgen voor meer saamhorigheid en plezier binnen jouw team(s).

Ben je op zoek naar oefeningen geschikt voor al jouw medewerkers om mentaal & fysiek fit te blijven? Maak dan kennis met onze zelf-coaching app.

Voor wie is het? Voor medewerkers die:

 • Een hoge werkdruk/stress ervaren
 • Een slechte werk & prive balans hebben
 • Slaapproblemen hebben
 • Zich fysiek niet fit voelen

WAT KAN JE ALS DEELNEMER VERWACHTEN?

 • Welkomstpakket
 • Online workshop (kick-off) met onze trainer/coach
 • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
 • Email & app begeleiding van 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.
 • 2 x 30-minuten Q&A met onze trainer/coach
 • 30 min 1-1 coaching met onze trainer/coach (reflectiemoment)
 • Afrondingssessie met onze trainer/coach

  Om de interactiviteit en voldoende persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen, werken we in een samengestelde groep met max 10 deelnemers.

  • homepage.png • Welke (online) trajecten hebben we beschikbaar?

  • wpbalans.png


  Werk & privé in balans brengen en houden kan een flinke uitdaging zijn en daar is geen quick fix voor. We kijken naar de elementen die jou energie kosten, en ook naar waar jij juist energie van krijgt.

  • jobcraften.png


  Wanneer jouw werk beter past bij wie je bent, wat je wilt, nodig hebt en kunt, zul je zien dat niet alleen jij, maar ook je collega’s, klanten, de organisatie en je privéomgeving daar baat bij hebben.

  • stressmanagement.png


  Dit traject ‘Minder stress tijdens je werk’ is geschikt voor iedereen die plezier in zijn werk wil blijven houden en productief wil blijven en ook nog vol energie naar huis wil gaan of thuis aan het werk is.

  • slaapmanagement.png


  Goede slaap is het fundament van een energiek, gezond en gelukkig leven! Je leert tijdens dit online team traject hoe je de ideale omstandigheden schept voor een optimale nachtrust en nog veel meer.

  • fysiekfit.png


  Binnenkort beschikbaar!

  De (online) trajecten zijn inclusief

  Zelf-coaching app SAM
  Zelf-coaching app SAM

  3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

  Begeleiding via mail
  Begeleiding via mail

  Extra begeleiding via mail en via een WhatsApp groep gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

  Coaching
  Coaching

  Plus 2 x 30 minuten Q&A met de trainer/coach tijdens de workshop, een afrondingssessie en een 1-1 coachsessie die in overleg kan worden geboekt op een moment naar keuze.

  Slide 1
  Image is not available

  YES! Echt naar uitgekeken om te starten.

  medewerker
  Slide 1
  Image is not available

  Fijn om met een buddy aan de slag te kunnen.

  medewerker
  Slide 2
  Image is not available

  Wat een super leuk welkomstpakket! Dankjewel. Heel blij mee, en ook leuk dat het zo gekoppeld is aan dit programma. Niet alleen lezen: Ook doen!

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  Ik was eerst wat sceptisch maar heb de workshop als erg leerzaam ervaren. Erg fijn om te horen dat ik niet de enige ben die worstelt.

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  Ik vind de wekelijkse oefeningen erg prettig, ze helpen me echt!

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  De sessie was heel informatief, ik heb veel opgeschreven dus dat is goed. :))

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  Wat een ontzettend leuk pakketje heb ik ontvangen! Heerlijk om een appeltaart te gaan bakken!!

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  Die Q&A sessies zijn echt fijn omdat ik er zo ook echt mee bezig blijf.

  medewerker
  Slide 3
  Image is not available

  De workshop heb ik als erg prettig ervaren. Wat ik heel erg mooi vond zijn de inzichten in het balans wiel. Als het niet goed gaat op één punt werkt dat door op het andere. Wat ik ook fijn vond is dat je direct in de actie werd gezet.

  medewerker
  previous arrow
  next arrow