(Online) team trajecten

Gedragsverandering in 90 dagen

Wij zien veel organisaties nog altijd losse workshops e.d. aanbieden. Zonde!

Deelnemers zijn even geinspireerd en gemotiveerd en zodra men terugkeert naar de orde van de dag is het geleerde weer vergeten.

Onze trajecten bestaan niet uit het eenmalig aanbieden van kennis en inzicht, maar gefaseerd gedurende 90 dagen om te zorgen voor gedragsverandering. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan de ontwikkeling van jouw medewerkers.

Onze team trajecten zijn gericht op zowel de groei van individuele teamleden als ook op de verbinding binnen bestaande teams of speciaal voor deze gelegenheid gevormde teams. Samen sta je sterker!

Ben jij op zoek naar een betere teamcohesie & meer saamhorigheid en plezier binnen jouw team(s), en/of gun je dat jouw teamleden blijvend nieuwe patronen aanleren en duurzaam geholpen worden bij hun uitdagingen, dan adviseren we je om deze trajecten in je eigen team(s) aan te bieden. Leuker kunnen we het wel voor je maken en ook makkelijker!

Het is ook mogelijk de trajecten individueel aan te bieden, zodat er samengestelde groepen ontstaan.

Ben je op zoek naar oefeningen geschikt voor al jouw medewerkers om mentaal & fysiek fit te blijven? Maak dan kennis met onze zelf-coaching app.

Wat kan je als deelnemer verwachten?

 • Welkomstpakket
 • Online workshop (kick-off) met onze trainer/coach
 • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
 • Email & app begeleiding van 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.
 • 2 x 30-minuten Q&A met onze trainer/coach
 • 30 min 1-1 coaching met onze trainer/coach (reflectiemoment)
 • Afrondingssessie met onze trainer/coach
Om de interactiviteit en voldoende persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen, werken we met max 10 deelnemers.

 • balans.png

Welke (online) team trajecten hebben we beschikbaar?

 • wpbalans.png


Werk & privé in balans brengen en houden kan een flinke uitdaging zijn en daar is geen quick fix voor. We kijken naar de elementen die jou energie kosten, en ook naar waar jij juist energie van krijgt.

 • jobcraften.png


Wanneer jouw werk beter past bij wie je bent, wat je wilt, nodig hebt en kunt, zul je zien dat niet alleen jij, maar ook je collega’s, klanten, de organisatie en je privéomgeving daar baat bij hebben.

 • stressmanagement.png


Dit traject ‘Minder stress tijdens je werk’ is geschikt voor iedereen die plezier in zijn werk wil blijven houden en productief wil blijven en ook nog vol energie naar huis wil gaan of thuis aan het werk is.

 • slaapmanagement.png


Goede slaap is het fundament van een energiek, gezond en gelukkig leven! Je leert tijdens dit online team traject hoe je de ideale omstandigheden schept voor een optimale nachtrust en nog veel meer.

 • Schermafbeelding-2021-04-15-om-12.43.38.png


Binnenkort beschikbaar!

 • fysiekfit.png


Binnenkort beschikbaar!

De team trajecten zijn inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail en via een WhatsApp groep gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

Coaching
Coaching

Plus 2 x 30 minuten Q&A met de trainer/coach tijdens de workshop, een afrondingssessie en een 1-1 coachsessie die in overleg kan worden geboekt op een moment naar keuze.

Image is not available

YES! Echt naar uitgekeken om te starten.

medewerker
Image is not available

Fijn om met een buddy aan de slag te kunnen.

medewerker
Image is not available

Wat een super leuk welkomstpakket! Dankjewel. Heel blij mee, en ook leuk dat het zo gekoppeld is aan dit programma. Niet alleen lezen: Ook doen!

medewerker
Image is not available

Ik was eerst wat sceptisch maar heb de workshop als erg leerzaam ervaren. Erg fijn om te horen dat ik niet de enige ben die worstelt.

medewerker
Image is not available

Ik vind de wekelijkse oefeningen erg prettig, ze helpen me echt!

medewerker
Image is not available

De sessie was heel informatief, ik heb veel opgeschreven dus dat is goed. :))

medewerker
Image is not available

Wat een ontzettend leuk pakketje heb ik ontvangen! Heerlijk om een appeltaart te gaan bakken!!

medewerker
Image is not available

Die Q&A sessies zijn echt fijn omdat ik er zo ook echt mee bezig blijf.

medewerker
Image is not available

De workshop heb ik als erg prettig ervaren. Wat ik heel erg mooi vond zijn de inzichten in het balans wiel. Als het niet goed gaat op één punt werkt dat door op het andere. Wat ik ook fijn vond is dat je direct in de actie werd gezet.

medewerker
previous arrow
next arrow
Slider