• header-workshop2.png

    Blended learning waarbij diverse leermethodes worden gecombineerd WINT STEEDS MEER AAN TERREIN EN DAT IS GOED NIEUWS.

    Het is 3 bewezen effectiever dan alleen het volgen van een workshop of training.

Blended aanbod

Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze blended aanpak
willen wij structureel bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je collega’s.

Hieronder een kleine selectie van onze meest populaire thema’s.
Ben je op zoek naar iets anders, neem contact op!

Workshop werk & privébalans

Laten faciliteren door een coach

Bij de workshop werk & privé balans kijken we naar hoe het op dit moment met jouw balans staat en hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen, zodat je een prettigere balans kunt ervaren tussen werk en privé. We kijken naar de elementen die jou energie kosten, en ook naar waar jij juist energie van krijgt. Om een betere balans te kunnen ervaren is het de kunst tussen beiden te balanceren.

Team challenge werk & privébalans

Zelf doen met je eigen team

Deze team challenge is geschikt voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren. En voor ieder team waarvan de leden graag meer grip willen op hun werk- & privé balans, en daarmee op hun dagelijkse energie.

Workshop job craften

Laten faciliteren door een coach

Tijdens de workshop Job crafting maak je kennis met Job crafting als perspectief om naar je werk te kijken én als instrument om praktisch toe te passen. Je ontdekt hoe je op eigen initiatief onder andere meer energie, plezier, balans, voldoening en productiviteit kunt creëren in je werk. Wanneer jouw werk beter past bij wie je bent, wat je wilt, nodig hebt en kunt, zul je zien dat niet alleen jij, maar ook je collega’s, klanten, de organisatie en je privéomgeving daar baat bij hebben.

Team challenge job craften

Zelf doen met je eigen team

Deze team challenge is geschikt voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren. En voor alle teamleden die de positieve effecten van meer energie, plezier, balans, voldoening en productiviteit willen ervaren en bereid zijn daar zelf regie over te nemen.

inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

30 minuten 1-1 coaching
30 minuten 1-1 coaching

30 minuten 1-1 contact met de trainer/coach na afloop van de workshop. Deze sessie kan in overleg worden geboekt op een moment naar keuze binnen 2 maanden na afloop van de workshop.

Image is not available

Bij WereldKids geloven wij in het investeren in je werknemers. De team challenges bieden naast nuttige opdrachten ook een mooie kans om te werken aan je teambuilding.

noortje Goedhart
HR Manager, Wereldkids Kinderopvang
Image is not available

Bij VGZ bieden we gratis vouchers aan voor de collectief verzekerden om te werken aan het mentale welzijn. De statistieken helpen ons het Gezond Leven portaal verder te verrijken met nieuw online aanbod.

Sjoerd van den Brink
Product owner, zakelijk team, VGZ
Image is not available

Onze missie is impact maken in de zorg. Om iedere dag weer vol energie aan onze missie te werken hebben wij SAM omarmd. Immers, zorgen voor een ander betekent ook zorgen voor jezelf...

Erik Koridon
CEO, Growtivity
Image is not available

VGZ besloot juist in deze tijd van de coronacrisis te investeren in de mentale weerbaarheid van haar medewerkers met een speciale focus op de sociale verbondenheid.

Frank van der Leest
Missielead Wellbeing, People & Experience VGZ
Image is not available

Een flink aantal medewerkers in mijn teams ervaren werkdruk. De teamchallenge ‘werk- en privébalans’ werd mede daarom positief verwelkomd. Ik vond de begeleiding vanuit SAM duidelijk en aansluiten bij het niveau van zelfontwikkeling van de doelgroep. Ze vonden het unaniem fijn om dit met elkaar te doen en waren super positief.

miranda middag
Teamcoach Dagelijkse Verzekeringszaken VGZ
Image is not available

Het team vond het van toegevoegde waarde bij zichzelf en elkaar stil te staan en te praten over thema’s die energie geven of nemen. Een eye-opener voor de meesten was het inzicht dat thema’s vaak nauw verbonden zijn met elkaar en dat je dat positief kunt benutten. We zijn de sessie geëindigd met een rondje waarbij iedereen zijn eerste stap naar een doel noemde. Dat riep veel herkenning op en bleek een goede basis om elkaar op andere momenten een vrolijke reminder te geven.

paulien Veltman-schwenke
Teamcoach Cirkel Specialties VGZ
previous arrow
next arrow
Slider