• header-dashboard.png

    Inzicht in de hartslag van de organisatie is essentieel om te voorkomen dat medewerkers ziek worden of van baan wisselen.

    Biedt gericht interventies aan vanuit behoefte

Management dashboard

Met onze maandelijkse rapportages krijg je als HR, leidinggevende of team continu inzicht in de hartslag van de organisatie. Bijvoorbeeld ‘hoe het gaat’ door de periodieke vraag die wij stellen aan de werknemers op de SAM app. Maar ook welke thema’s en subthema’s er bekeken worden, uiteraard geanonimiseerd en op geen enkele manier te herleiden naar iemand in de organisatie.
Bewaak en filter de resultaten om bruikbare inzichten te krijgen welke problemen urgent zijn en welke vervolgstappen er nodig zijn. Biedt vervolgens gericht en vanuit behoefte interventies aan (digitaal of face to face) die deze issues tackelen.

Privacy werknemers staat voorop

Bij SAM staat de privacy van de werknemers voorop. Alle data is geanonimiseerd en wij delen geen gegevens als dat te herleiden is naar een individu. Wij nemen altijd eerst de grootte van de organisatie en teams op en adviseren hierin.
De management rapportages worden zonder extra kosten aangeboden, om goed inzicht te krijgen in de hartslag van de organisatie en hiervoor gericht (nieuwe) interventies voor aan te bieden, zoals bv een workshop of training. Dat is wat ons betreft waar het om gaat! Een duurzaam beleid, vanuit behoefte.
  • SAM.png