WEBINAR: MINDER STRESS DOOR EEN BETERE WERK- & PRIVE BALANS

Hoe is het eigenlijk met jouw werk privé balans?

Zijn jij en jouw collega’s klaar om dit enerverende jaar rustig af te sluiten en energiek aan 2021 te beginnen?
Meld je vandaag nog aan voor de gratis webinar ‘Minder stress door een betere werk- & privé balans’.

Het is tijd voor de juiste balans

Het is alweer 2021 en we zijn begonnen aan de eerste maand van het nieuwe jaar na een zeer enerverend 2020! Dit hadden we een jaar geleden toch niet kunnen bedenken, dat 90% van de kantoormedewerkers in het hele land en zelfs de hele wereld vanaf thuis zouden werken. Dat scholen maanden dicht zijn geweest en het dragen van mondkapjes verplicht is geworden.Nieuwe tijden brengen nieuwe problemen met zich mee, want waar in het begin de meeste mensen het nog wel relaxt vonden om vanuit huis te werken, wordt inmiddels toch wel duidelijk hoe belangrijk sociaal contact en verbonden zijn met anderen voor ons is. Steeds meer mensen (met name jongeren) geven aan problemen te hebben en steeds meer psychische klachten te ervaren. Hoe ga je daar als manager mee om? Daarbij ben je tenslotte zelf ook mens, dus ook jij zult wellicht af en toe worstelen om jouw werk en privé in balans te houden.Want:

  • Je wil echt wel in actie komen om jouw balans en die van je medewerkers te bewaken, maar je weet niet precies hoe
  • Je laat je ontmoedigen doordat er zoveel aanbod is om hiermee aan de slag te gaan, dat je niet weet waaruit je moet kiezen
  • Je weet niet precies welke koers het hoger management wil gaan varen, dus lijkt het net of je iedere keer weer opnieuw moet beginnen en dat kost veel tijd en energie
  • Je wil graag van alles aanbieden aan de medewerkers, maar je vindt er nooit de tijd voor omdat er al zoveel op je bord ligt en ook op die van hun

“Veel mensen weten wat ze moeten doen, maar weinig mensen doen wat ze weten. Weten is niet genoeg, het zit hem in de actie.”

– Tony Robbins –

Meld je nu aan  • webinar.png

Het is aan jou om 2021 goed te beginnen. Om de regie te nemen over jouw leven en deze kennis met jullie medewerkers te delen. Niet pas in februari maar NU, VANDAAG. En als je dat wilt, SAMen met ons en ook nog eens gratis.Hoe zou het voor je zijn als je in een uur tijd een schat aan informatie opdoet om van 2021 een succes te maken? Voor jezelf en jouw collega’s.

Wil jij ook weten hoe jij jezelf en jouw medewerkers kunt helpen met het vinden van een betere werk- & privé balans? Dan we hebben nu iets gaafs voor je.Image is not available

Bij WereldKids geloven wij in het investeren in je werknemers. De team challenges bieden naast nuttige opdrachten ook een mooie kans om te werken aan je teambuilding.

noortje Goedhart
HR Manager, Wereldkids Kinderopvang
Image is not available

Bij VGZ bieden we gratis vouchers aan voor de collectief verzekerden om te werken aan het mentale welzijn. De statistieken helpen ons het Gezond Leven portaal verder te verrijken met nieuw online aanbod.

Sjoerd van den Brink
Product owner, zakelijk team, VGZ
Image is not available

Onze missie is impact maken in de zorg. Om iedere dag weer vol energie aan onze missie te werken hebben wij SAM omarmd. Immers, zorgen voor een ander betekent ook zorgen voor jezelf...

Erik Koridon
CEO, Growtivity
Image is not available

VGZ besloot juist in deze tijd van de coronacrisis te investeren in de mentale weerbaarheid van haar medewerkers met een speciale focus op de sociale verbondenheid.

Frank van der Leest
Missielead Wellbeing, People & Experience VGZ
Image is not available

Een flink aantal medewerkers in mijn teams ervaren werkdruk. De teamchallenge ‘werk- en privébalans’ werd mede daarom positief verwelkomd. Ik vond de begeleiding vanuit SAM duidelijk en aansluiten bij het niveau van zelfontwikkeling van de doelgroep. Ze vonden het unaniem fijn om dit met elkaar te doen en waren super positief.

miranda middag
Teamcoach Dagelijkse Verzekeringszaken VGZ
Image is not available

Het team vond het van toegevoegde waarde bij zichzelf en elkaar stil te staan en te praten over thema’s die energie geven of nemen. Een eye-opener voor de meesten was het inzicht dat thema’s vaak nauw verbonden zijn met elkaar en dat je dat positief kunt benutten. We zijn de sessie geëindigd met een rondje waarbij iedereen zijn eerste stap naar een doel noemde. Dat riep veel herkenning op en bleek een goede basis om elkaar op andere momenten een vrolijke reminder te geven.

paulien Veltman-schwenke
Teamcoach Cirkel Specialties VGZ
Image is not available

“Het team was enthousiast dit samen met elkaar te doen, er was veel onderlinge herkenning en ook in relatie tot thuis werken”

Anoniem
Team manager
Image is not available

"Dank voor de input die jullie mij geven via mail en de Sam app. Door de oefeningen krijg ik goed inzicht waar ik vastloop en waarom ik in burn-out situatie ben gekomen. Het is hard werken om weer controle te krijgen, dit lukt mede door de Sam hulp. Zonder Sam was ik nu niet waar ik nu sta. 
Heb nog een lange weg te gaan maar zie zeker door SAM de toekomst vrolijk tegemoet.” 

Anoniem
Medewerker
previous arrow
next arrow
Slider