Voor professionals

... die meer willen dan 1-1 coaching

Registreer je gratis

SAM IS DÉ NEDERLANDSTALIGE, HOLISTISCHE ZELFONTWIKKELINGS-
EN COACHINGS-APP WAARMEE JIJ LAAGDREMPELIG JOUW KENNIS DEELT.

Herken je dit?

Tussentijds contact

Je wil voor, tussen en na de coachingstrajecten met je cliënten verbonden blijven, op een unieke manier en helemaal van deze tijd.

Online programma’s

Je wil je huidige aanbod uitbreiden met online mogelijkheden zoals challenges en e-learnings, zonder ingewikkelde programma’s en dure licenties.

Preventie & zelfregie

Je snapt dat een mens al tot heel veel zelf in staat is (zelfregie) en jij door jouw kennis en kunde te delen midden in je doelgroep zit.

 • challenge2-1.jpg
 • dashboard-1.jpg
 • challenge1.jpg

Wat kan SAM jou bieden?

 • Bijdrage aan onze maatschappelijke missie door het delen van jouw kennis (preventie)
 • Uitgebreid profiel met o.a. social links, website en telefoon
 • Delen van tips en (premium) challenges met je cliënten
 • Aanbieden van jouw activiteiten (workshops, webinars, etc)
 • Inzicht in jouw statistieken
 • Midden in je doelgroep (zonder advertentiekosten)
 • E-learnings inzetten (zonder licentiekosten, met afdracht)
 • Passieve inkomsten vanuit elke verkochte premium challenge of e-learning
ONZE MISSIE: SAMEN IN BALANS ZIJN, VOOR MEER LEVENSGELUK!

Wij doen dit door de professionele inzet van de kennis van coaches

Wat zeggen jouw collega’s over SAM?

Uniek platform vol met tips & trucks

Op een laagdrempelige manier je geldzaken op orde brengen door het aanbieden van een uniek platform vol met tips en trucks. Wij zijn trots op deze samenwerking. Samen staan we sterker!

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Ideaal platform om mensen in beweging te krijgen

Toen ik van de SAM-app hoorde wist ik het meteen; SAM is HET ideale platform om mensen in beweging te krijgen. Ze kunnen op een makkelijke manier met mij en andere professionals in contact komen. Hierdoor wordt de stap naar een evenwichtiger leven een stuk kleiner.

HOLISTISCH COACH

SAM sluit perfect aan bij mijn manier van coachen.

Met de challenges en e-learning van SAM verander je stap voor stap je leefstijl. En dat sluit mooi aan op mijn praktijk. Waar we ook letterlijk én figuurlijk stap voor stap gaan!

Diëtist / leefstijlcoach, stresscounselor / levenscoach

SAMen kom je verder.

Zaken die raken, helpen je verder.

LIFE & LOOPBAAN COACH

Laagdrempelig kennismaken met coaching

Via SAM kan er zonder drempel al gesnuffeld worden aan een bepaalde begeleider/coach wat de stap naar verdere begeleiding (mocht dat nodig zijn) alleen maar makkelijker maakt. Mooi platform om jezelf te profileren.

TRAINER & COACH

Ik word er heel creatief van!

Ik inspireer graag anderen om hun verborgen talenten te ontdekken. En daarom gebruik ik graag SAM, omdat ik hier ook voor mijzelf zoveel inspiratie kan vinden. Ik word er heel creatief van!

Belevingspsycholoog, loopbaancoach, analytisch therapeut en relatietherapeut, burnout specialist en hypnotherapeut.

Een prachtige intuïtieve app op gebied van gezondheid

Een prachtige intuïtieve app op gebied van gezondheid waarmee mensen op basis van hun specifieke behoeftes kunnen kiezen welke informatie/ondersteuning ze zoeken! En als coach kan ik mijn kennis delen, mijn activiteiten en trainingen online aanbieden én samenwerkingsverbanden aangaan om Nederland gezonder en gelukkiger te maken. Dát is de reden dat ik me als coach heb aangesloten bij SAM app!

LIFE- EN LOOPBAAN COACH

Maatschappelijke bijdrage

Ik doe mee aan de SAM app omdat ik iedereen een gezond leven toewens en daaraan graag mijn steentje bijdraag. 

ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT

Respect, vertrouwen en steun vind je hier

Sam is de helft van SAMen. Dat is precies wat we als professionals op de SAM-app bieden. Als enthousiast betrokken team ondersteunen we de gebruikers van SAM zelf hun balans (terug) te vinden. Ik ben heel blij dat ik deel uit maak van dit team omdat we elkaar respecteren, vertrouwen en steunen. We zijn er voor elkaar en voor de gebruiker!

INDIVIDUEEL / VERANDERCOACH

Midden in mijn doelgroep

Wat SAM voor mij uniek maakt, is om op een snelle, makkelijke en vernieuwende manier midden in mijn doelgroep te komen én bij een community van gelijkgestemde professionals te horen. Het enthousiasme en de energie spat er vanaf en is heel aanstekelijk!

BUSINESS COACH

Bijdragen aan een prettiger samenleving

Voor mij is SAM een efficiënt en effectief instrument om heel direct in contact te komen met potentiële cliënten en opdrachtgevers. Als coach/counselor biedt het een geweldige mogelijkheid om er 24/7 voor jouw (potentiële) cliënt te zijn. Maar vooral is het een prachtige manier om met mijn kennis en kunde dagelijks anderen te kunnen ondersteunen op weg naar de beste versie van zichzelf. Met SAM heeft iedereen dagelijks beschikking over antwoorden, advies, inzichten etc. op alle levensgebieden. Op deze wijze hoop ik bij te kunnen dragen aan een prettiger samenleving.

ADVIES, COACHING & TRAINING

Zelfontwikkeling voor de maatschappij

We zetten als professionals SAMen de schouders onder de beschikbaarheid van (zelf)ontwikkeling voor de maatschappij. Vol trots draag creëer ik mijn bijdrage.

COACH, ENERGIEWERK

De challenges prikkelen mijn creativiteit

De SAM-app is voor mij een manier om sociaal en maatschappelijk bezig te zijn. Het schrijven van de tips en challenges is een uitdaging en prikkelt mijn creativiteit. Het is fijn om als Zzp-er bij een gezellige club mensen te horen die ook met passie hun kennis willen delen zodat mensen, op een laagdrempelige manier stappen naar meer positiviteit, balans en persoonlijke groei kunnen zetten. Lukt het de deelnemers niet helemaal zelf dan kunnen ze contact op nemen met mij of andere coaches die aangesloten zijn bij SAM.

COACH & MINDFULNESS TRAINER

Gebruikersvriendelijk portaal voor plaatsen content

SAMapp is een mooie app waar serieuze en ervaren professionals met tips en challenges de gebruikers helpen en begeleiden om verschillende aspecten van hun leven te verbeteren en zo hun gevoel van geluk kunnen vergroten. Zo doe ik dat ook vanuit mijn bedrijf Essentieel Ondernemen.

Middels een heel gebruikersvriendelijke portal kun je als professional eenvoudig je content plaatsen, inclusief beeld- en geluidsmateriaal.

BEDRIJFSKUNDIG LEVENSCOACH, ONDERNEMERSCOACH, TRAINER

Visitekaartje voor mijn praktijk

Met SAM heb ik de beschikking over een eenvoudige en eigentijdse tool om cliënten en potentiele cliënten te voorzien van oefeningen en informatie. De vormgeving is professioneel en de inhoud beheer ik eenvoudig zelf. Praktisch voor mijzelf, voor mijn cliënten en tegelijk een mooi visitekaartje voor mijn praktijk.

COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT