• pijlerssam.png

    ONS E-HEALTH PLATFORM BIEDT: TRAININGEN/WORKSHOPS, ZELFONTWIKKELING VIA DE SAM APP, TEAM challenges EN ANALYTICS.

    SAMen of apart in te zetten, op maat afgestemd op jouw wensen.

Flexibiliteit

ALS MANAGER HEB JE VEEL VERSCHILLENDE PETTEN OP EN VERANTWOORDELIJKHEDEN, EN WORDT EEN COACHENDE ROL VERWACHT. HOEVEEL TIJD BEN JIJ KWIJT AAN EXTRA ZAKEN, ZOALS HET UP-TO-DATE HOUDEN VAN EEN COACHING-POOL OF HET BEDENKEN EN INITIËREN VAN WORKSHOPS?

MEDEWERKERS WILLEN ZICH GRAAG BETROKKEN VOELEN BIJ EEN ORGANISATIE EN HOEVEEL TIJD BEN JIJ KWIJT ALS COACH/MENTOR VOOR JOUW TEAM EN ZOEK JE HIERIN ONDERSTEUNING EN TOOLS OM DAT EENVOUDIGER TE MAKEN?

WIJ BIEDEN EEN E-HEALTH PLATFORM WAAR AL DEZE WENSEN EN MENSEN SAMENKOMEN.

Wat is er mogelijk


Workshops & trainingen

In een recent onderzoek blijkt dat bijna vier op de tien werkende Nederlanders in 2020 meer willen doen aan persoonlijke ontwikkeling door het volgen van een workshop of training. Verder ambieert bijna een kwart een betere balans tussen werk en privé.

Onze workshops, aangeboden door ons grote netwerk van coaches, bieden een combinatie waarin zowel werk- als privé thema’s aan bod komen en zijn een opstap naar blijvend leren. Onze holistische aanpak is uniek en pakt het totale welzijn van medewerkers aan.


Zelfontwikkeling via app

Je snapt dat de medewerkers in jouw organisatie uniek zijn en individuele programma’s nodig hebben. Je wil ze een laagdrempelige tool bieden om hen zelf de regie te geven, waarmee ze baas over zichzelf zijn en kunnen bijdragen aan iets waardevols, namelijk hun eigen werk/privé balans & daarmee gezondheid.

Medewerkers kunnen zelf aan de slag met tips, challenges (serie van oefeningen) en e-learnings op de 6 belangrijke levensthema’s: persoonlijke groei, gezondheid, relatie, familie & vrienden, werk & carrière en financiën. Geef hen die regie, waarmee je tevens de opgedane kennis van de workshops & trainingen kunt borgen.


Team challenges

Onderzoek wijst uit dat de bevlogenheid niets te maken heeft met het salaris, maar alles met autonomie, het gevoel ergens bij te horen / betrokken te zijn en het gevoel hebben te blijven leren & ontwikkelen. Met de team challenges op de SAM app of door deze in te zetten als workshop, bereik je al deze doelen.

Geef de medewerkers de ruimte & vrijheid om mee te praten en beslissen, en niet alleen over werkgerelateerde onderwerpen, maar ook onderwerpen die in de privé-sfeer liggen, want in 63% van de ziekteverzuim gevallen is dit het geval. Kortom: maak het menselijk!


Management dashboard

Via het management dashboard kan je de voortgang en ontwikkeling van de medewerkers op de SAM app volgen (uiteraard volledig geanonimiseerd en niet te herleiden naar een individu) en inzicht krijgen waar de pijnpunten liggen, zodat je doelgericht opleidings-budgetten besteed aan interventies die nodig zijn vanuit behoefte.

Dat kan door eigen leveranciers in te zetten, maar informeer zeker naar het grote aanbod van workshops en online programma’s die wij kunnen aanbieden. Wij adviseren hierin graag.

Past onze oplossing binnen jouw organisatie?

Bij SAM werken we altijd op maat, elke klant is voor ons koning en iedereen is uniek en anders.

Met onze lean en flexibele aanpak stemmen we samen met jou af wat de wensen zijn en welke oplossing hierbij past.