Investeer in de mentale veerkracht van jouw medewerkers

Zelf-coaching app SAM

  • challenge2-1.jpg

De zelf-coaching app SAM bevat 100-en tips & challenges aangeboden door een groot netwerk van landelijke coaches, trainers & partners zodat medewerkers preventief en vanuit zelfregie een goede werk én privé balans bewerkstelligen. De SAM-app is eenvoudig in gebruik, en biedt daarnaast ook team challenges om als team met elkaar verbonden te blijven en onderwerpen zoals werk/prive balans & stress bespreekbaar te maken.

  • Van ziekteverzuim naar preventie
  • Persoonlijk aanbod op zowel zakelijk als privé (holistisch)
  • Persoonlijke ontwikkeling voor alle lagen in de organisatie
  • Betaal één vast en laag bedrag voor al je medewerkers
  • Upgrade naar mogelijkheden voor teams en organisatie
  • Krijg toegang tot een landelijk netwerk van de beste coaches
  • Maandelijks nieuw aanbod van tips & challenges

Vouchercode aanvragen

Image is not available

Bij WereldKids geloven wij in het investeren in je werknemers. De team challenges bieden naast nuttige opdrachten ook een mooie kans om te werken aan je teambuilding.

noortje Goedhart
HR Manager, Wereldkids Kinderopvang
Image is not available

Bij VGZ bieden we gratis vouchers aan voor de collectief verzekerden om te werken aan het mentale welzijn. De statistieken helpen ons het Gezond Leven portaal verder te verrijken met nieuw online aanbod.

Sjoerd van den Brink
Product owner, zakelijk team, VGZ
Image is not available

Onze missie is impact maken in de zorg. Om iedere dag weer vol energie aan onze missie te werken hebben wij SAM omarmd. Immers, zorgen voor een ander betekent ook zorgen voor jezelf...

Erik Koridon
CEO, Growtivity
Image is not available

VGZ besloot juist in deze tijd van de coronacrisis te investeren in de mentale weerbaarheid van haar medewerkers met een speciale focus op de sociale verbondenheid.

Frank van der Leest
Missielead Wellbeing, People & Experience VGZ
Image is not available

Een flink aantal medewerkers in mijn teams ervaren werkdruk. De teamchallenge ‘werk- en privébalans’ werd mede daarom positief verwelkomd. Ik vond de begeleiding vanuit SAM duidelijk en aansluiten bij het niveau van zelfontwikkeling van de doelgroep. Ze vonden het unaniem fijn om dit met elkaar te doen en waren super positief.

miranda middag
Teamcoach Dagelijkse Verzekeringszaken VGZ
Image is not available

Het team vond het van toegevoegde waarde bij zichzelf en elkaar stil te staan en te praten over thema’s die energie geven of nemen. Een eye-opener voor de meesten was het inzicht dat thema’s vaak nauw verbonden zijn met elkaar en dat je dat positief kunt benutten. We zijn de sessie geëindigd met een rondje waarbij iedereen zijn eerste stap naar een doel noemde. Dat riep veel herkenning op en bleek een goede basis om elkaar op andere momenten een vrolijke reminder te geven.

paulien Veltman-schwenke
Teamcoach Cirkel Specialties VGZ
Image is not available

“Het team was enthousiast dit samen met elkaar te doen, er was veel onderlinge herkenning en ook in relatie tot thuis werken”

Anoniem
Team manager
Image is not available

"Dank voor de input die jullie mij geven via mail en de Sam app. Door de oefeningen krijg ik goed inzicht waar ik vastloop en waarom ik in burn-out situatie ben gekomen. Het is hard werken om weer controle te krijgen, dit lukt mede door de Sam hulp. Zonder Sam was ik nu niet waar ik nu sta. 
Heb nog een lange weg te gaan maar zie zeker door SAM de toekomst vrolijk tegemoet.” 

Anoniem
Medewerker
previous arrow
next arrow
Slider