• voorwerkgevers-1.jpg

  Ongezond leven en uit balans zijn, zijn vaak een voorbode van hoger verzuim en lagere productiviteit

  Duurzame ontwikkeling is de basis voor blijvende commitment.
 • voorwerkgevers-2.jpg

  Iedere medewerker is anders: individuele programma’s zijn nodig

  Bedrijven die actief werken aan het geluk van hun personeel, zijn succesvoller.
 • voor-werkgevers-3.jpg

  Blije medewerkers zorgen voor blije klanten en voor een goede sfeer in de organisatie

  Gelukkige medewerkers zijn essentieel voor tevreden klanten en positieve (bedrijfs)resultaten.

Maak kennis met SAM

Vraag nu een demo aan en maak kennis met alle mogelijkheden van SAM, DÉ NEDERLANDSTALIGE, HOLISTISCHE (ZELF-)COACHING APP voor een betere balans.

Uit balans

Als werkgever zijn je werknemers je grootste kapitaal en toch merk je dat zij steeds vaker worstelen om de juiste balans te vinden tussen werk en privé, waardoor je met zaken te maken krijgt waar je maar weinig grip op hebt. Zaken zoals hieronder omschreven. Door te investeren in duurzame inzetbaarheid houd je jouw werknemers vitaal en weerbaar. Dat is winst voor iedereen!

Onderzoek Deloitte

Onderzoek van Deloitte toont aan dat de vitaliteit van werknemers grote invloed heeft op hun output en vitaliteit gaat zoveel verder dan gezondheid en fitness, het heeft te maken met het TOTALE welzijn, zoals het schema hieronder laat zien.

Maak kennis met SAM

We snappen dat je als organisatie laagdrempelig kennis wilt maken met de effectiviteit van een (nieuw) holistisch wellbeing programma. Daarom bieden we je de mogelijkheid voor een unieke kennismaking in een periode van 6 maanden, waarbij wij de gehele begeleiding van de medewerkers verzorgen én de managers tijdens de gehele proefperiode ontzorgen. Na afloop weten jij en de directie precies of deze manier van investeren zinvol is voor de organisatie.

Positieve effecten

De onderzochte positieve effecten van gelukkige medewerkers

Laat ons je helpen

BEN JIJ ER OOK VAN OVERTUIGD DAT GELUKKIGE EN GEZONDE MEDEWERKERS PRODUCTIEVER, CREATIEVER EN GEMOTIVEERDER ZIJN? INVESTEER IN HEN EN PLUK DAAR ALS ORGANISATIE DE VRUCHTEN VAN. BLIJE MEDEWERKERS BETEKEND BLIJE KLANTEN EN EEN GOEDE WERKSFEER = EEN GEZONDE ORGANISATIE!

SAM KAN JOUW ORGANISATIE DAARBIJ HELPEN. WIJ KUNNEN JE DESGEWENST ADVISEREN OVER DE MOGELIJKHEDEN OM EEN EFS SUBSIDIE TER BEVORDERING VAN DE DUURZAAMHEID IN HET BEDRIJFSLEVEN AAN TE VRAGEN EN OOK VANUIT DE WERKKOSTENREGELING (WKR) KAN SAM WORDEN GEFINANCIERD.

VRAAG VRIJBLIJVEND ONZE BROCHURE AAN OF NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP VIA 06-5755 9650 VOOR EEN DEMO EN/OF DE MOGELIJKHEDEN.

24/7 realtime inzicht in het geluk van de werknemers. Is jouw organisatie klaar voor deze stap in de juiste richting?

HOE WERKT HET VOOR DE MEDEWERKER?

SAM begeleidt mensen in 4 stappen naar een goede balans:
Inzicht
Inzicht

Je levensgeluk wordt bepaald door 6 belangrijke thema’s: persoonlijke groei, gezondheid, familie/ vrienden, financiën, relatie en werk/carrière. SAM brengt samen met jou in kaart hoe het ervoor staat. Zo kun je in één oogopslag zien waar winst valt te behalen en wat het resultaat is van je inspanning.
Stel je doel(en)
Stel je doel(en)

Om je situatie te veranderen of behouden is het nodig om te weten wat je wil. Daarom helpen wij je bij het stellen van je doel(en) om je richting de gewenste situatie te brengen.
Krijg unieke tips en oefeningen
Krijg unieke tips en oefeningen

Met je nieuwe inzicht kun je direct aan de slag. Op jouw persoonlijke tijdlijn bieden we namelijk alles wat je nodig hebt om in balans te komen: tips, challenges, workshops, trainingen & video’s. Niemand anders kan de informatie op je tijdlijn zien.
Professionele ondersteuning
Professionele ondersteuning

De inhoud van onze app is voor 100% afkomstig van professionele coaches en therapeuten. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek of coaching op maat, kun je gemakkelijk contact met hen opnemen vanuit de app. Oftewel: SAM biedt altijd een vangnet!

Waarom kiezen voor SAM?

APP

Je wil alle medewerkers met een mobiele telefoon of tablet, tips en oefeningen geven van professionele coaches, om in balans te zijn.

PREVENTIE

Je wil van een reactieve situatie naar een pro-actieve situatie. Niet meer ad-hoc (en te laat) op situaties reageren.

E-COACHING

Je wil de effectiviteit van (eigen) netwerk van coaches monitoren en ze zowel on- als offline inzetten.

ZELFREGIE

Je snapt dat ieder mens uniek is, en dus individuele programma’s nodig heeft.

SOCIAAL ONDERNEMEN

Je gaat voor elke 50e medewerker met een abonnement op SAM, iemand anders er 1 weggeven zonder werkgever / inkomsten.

DASHBOARD

Je wil een eigen dashboard hebben met rapportages en realtime inzicht in de hartslag van jouw organisatie, uiteraard met bescherming privacy werknemers.

REALTIME inzicht

Je wil niet steeds kijken in die achteruitkijkspiegel na het lezen van een jaarlijks medewerkerstevredenheids onderzoek, maar direct tot actie kunnen komen.

PULSE METINGEN

Je wil regelmatig MTO pulse metingen uitvoeren. Bijvoorbeeld als er belangrijke veranderingen in de organisatie plaatsvinden.