90 dagen challenge slaapmanagement

Verbeter je slaap voor meer energie, werkplezier en vitaliteit.

Goede slaap is het fundament van een energiek, gezond en gelukkig leven!
Je leert hoe je de ideale omstandigheden schept voor een optimale nachtrust.

Wat gaan we doen?

Dit is een groepstraject voor maximaal 10 personen die 90-dagen duurt, omdat het eenmalig aanbieden van een workshop niet het gewenste resultaat biedt en het geleerde niet geborgd wordt. 

Wil je dat jouw werknemers hun productiviteit boosten en energiek op de werkvloer verschijnen? Dat ze minder verzuimen en duurzaam inzetbaar zijn? En dat ze beter tegen werkdruk kunnen waardoor ze ook meer werkplezier ervaren? Dan is dit interactieve slaap-management traject de beste keuze voor jouw team! Want kwalitatief goede slaap is de belangrijkste factor voor een energieke levensstijl en het fundament van duurzame inzetbaarheid. Deelnemers leren hoe zijn hun slaap optimaliseren, met als gevolg meer energie en werkplezier en een betere gezondheid. Door dit traject met jouw collega’s te doen creëren jullie bovendien meer wederzijds begrip, saamhorigheid en verbinding. Ook is het mogelijk te werken met samengestelde teams, alleen voor hen die slaapproblemen hebben.

Jullie starten dit traject met een workshop ‘Verbeter je slaap voor meer energie, werkplezier en vitaliteit’. Tijdens deze workshop krijg je relevante wetenschappelijk gebaseerde kennis en praktische handvatten aangereikt om een gezonde levensstijl met hoge slaapkwaliteit te waarborgen. Je leert hoe je lichamelijk ontspant en hoe je stopt met piekeren, hoe je jouw leefstijl kunt verbeteren voor betere slaap en we gaan aan de slag met het inrichten van jouw slaap-omgeving. Tot slot leer je hoe je jouw (werk)dagen beter kunt indelen ter bevordering van je nachtrust.

Na dit traject:
  • Heb je wetenschappelijk gebaseerde kennis over hoe en waarom je slaapt.
  • Weet je hoe diverse leefstijl- en omgevingsfactoren invloed hebben op jouw slaap.
  • Heb je handvatten om ontspannen in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden.


Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

OVER DEZE 90 DAGEN CHALLENGEIs dit iets voor jouw organisatie?

Vraag bij ons meer informatie aan of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Onderdeel van de 90 dagen challenge, is kant-en-klare communicatie die je direct kan inzetten in jouw organisatie om deelnemers uit te nodigen, zoals de video, een korte introductie en een uitgebreide omschrijving.

Hoe werkt een 90 dagen challenge

  • Schermafbeelding-2021-09-02-om-10.13.29.png