90 dagen challenge ‘minder stress tijdens je werk’

Minder stress tijdens het werk voor meer werkplezier, energie en productiviteit.

Pak werkstress aan en jouw werknemers ervaren meer werkplezier!
Jullie krijgen praktische tips die meteen toepasbaar zijn en voor minder stress zorgen.

Wat gaan we doen?

Dit is een groepstraject voor maximaal 10 personen die 90-dagen duurt, omdat het eenmalig aanbieden van een workshop niet het gewenste resultaat biedt en het geleerde niet geborgd wordt. 

Elk traject start met een workshop voor het hele team. Dit kan zowel het eigen team zijn, als een samengesteld team vanuit de organisatie.

Wil je dat jouw werknemers meer rust ervaren? Spanning op tijd aanpakken? En daardoor beter met werkdruk kunnen omgaan en meer werkplezier ervaren? Dan is dit interactieve traject dé juiste beslissing voor jouw team! Je krijgt als deelnemer veel praktische tips die meteen toepasbaar zijn en direct voor minder stress zorgen. Door dit traject met jouw collega’s te doen creëren jullie bovendien meer wederzijds begrip, saamhorigheid en verbinding. Samen sta je tenslotte sterker!

Jullie starten dit traject met de workshop ‘Meer werkplezier door minder stress’. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je stress kan herkennen in het lichaam, gaan we aan de slag met time management en krijg je ontspanningsoefeningen die makkelijk tijdens het werk (en thuis) gedaan kunnen worden.

Tevens kijken we hoe je effectief om kan gaan met je mail, naar jouw stresslevel op dit moment en hoe jij ervoor kan zorgen dat je productief blijft en plezier in je werk houdt én waar jullie elkaar in kunnen versterken.

Tijdens het traject:
  • Krijg je inzicht in hoe stress werkt in jouw lichaam.
  • Leer je op een andere manier praten over stress binnen het team en bedenk je samen haalbare en concrete doelen & acties.
  • Leer je werk beter te plannen en nog veel meer.
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Aanvraag vrijblijvende offerte

Hoe werkt een 90 dagen challenge

  • Schermafbeelding-2021-09-02-om-10.13.29.png