Traject minder stress tijdens het werk met workshop

Minder stress tijdens het werk voor meer werkplezier, energie en productiviteit.

Pak werkstress aan en jouw werknemers ervaren meer werkplezier!
Jullie krijgen praktische tips die meteen toepasbaar zijn en voor minder stress zorgen.

Wat gaan we doen?

Dit is een groepstraject voor maximaal 10 personen die 90-dagen duurt, omdat het eenmalig aanbieden van een workshop niet het gewenste resultaat biedt en het geleerde niet geborgd wordt. 

Wil je dat jouw werknemers meer rust ervaren? Spanning op tijd aanpakken? En daardoor beter met werkdruk kunnen omgaan en meer werkplezier ervaren? Dan is deze interactieve training dé workshop voor jouw team! Je krijgt veel praktische tips die meteen toepasbaar zijn en direct voor minder stress zorgen. Door dit traject met jouw collega’s te doen creëren jullie bovendien meer saamhorigheid en verbinding.

Jullie starten dit traject met de workshop ‘Meer werkplezier door minder stress’. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je stress kan herkennen in het lichaam, gaan we aan de slag met time management en krijg je ontspanningsoefeningen die makkelijk tijdens het werk (en thuis) gedaan kunnen worden.

Tevens kijken we hoe je effectief om kan gaan met je mail, naar jouw stresslevel op dit moment en hoe jij ervoor kan zorgen dat je productief blijft en plezier in je werk houdt.

  • Krijg inzicht in hoe stress werkt in jouw lichaam
  • Leer op een andere manier praten over stress binnen het team en bedenk samen haalbare en concrete acties
  • Leer je werk beter te plannen

Wat krijg je?

  • Workshop
  • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
  • Email begeleiding van 3 maanden als een stok achter de deur
  • 30 min 1-1 coaching
  • 2 x 30-minuten Q&A
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Voor wie is het?

Doe dit traject met jouw team! Dit traject is geschikt voor iedereen die plezier in haar/zijn werk wil blijven houden, productief wil blijven én ook nog genoeg energie over wil houden voor na het werk.

We werken tijdens de workshop met stellingen, theorie en praktische oefeningen. Deze online workshop duurt een dagdeel (4 uur). Om de interactiviteit en voldoende persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen, werken we met groepen van maximaal 10 deelnemers tegelijk.

Liever zelf doen als team? Dan is onze team challenge wellicht iets voor jou!

  • stress-workshop.png

inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

30 minuten 1-1 coaching
30 minuten 1-1 coaching

Plus 2 x 30 minuten Q&A met de trainer/coach tijdens de workshop. Deze sessie kan in overleg worden geboekt op een moment naar keuze.