Traject minder stress tijdens het werk met team challenge


Minder stress tijdens het werk voor meer werkplezier, energie en productiviteit.
en die leidinggevenden ondersteunt bij hun coachende rol.

Wat gaan we doen?

Dit is een groepstraject voor maximaal 10 personen die 90-dagen duurt. De tijd die minstens nodig is om nieuwe vaardigheden aan te leren en blijvende verandering teweeg te brengen door herhaling. Via de team challenge “Minder stress tijdens het werk” ga je zelf als leidinggevende aan de slag met dit onderwerp samen met jouw team.

De team challenge bestaat uit individuele stappen waarin je allemaal kijkt naar hoe het op dit moment met het eigen stresslevel staat en hoe je daar zelf invloed op uit kunt oefenen, zodat je meer werkplezier en productiviteit gaat ervaren. Maar ook uit stappen in groepsverband waarin jullie gezamenlijk kijken hoe er samengewerkt kan worden aan verlaging van stress op het werk.

  • Krijg inzicht in hoe stress werkt in jouw lichaam
  • Leer op een andere manier praten over stress binnen het team en bedenk samen haalbare en concrete acties
  • Leer je werk beter te plannen

Wat krijg je?

  • Premium team challenge
  • 3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app
  • Email begeleiding van 3 maanden als een stok achter de deur
  • 30 min 1-1 coaching
  • 2 x 30-minuten Q&A
Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met onze hybride aanpak willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Voor wie is het?

Deze team challenge is geschikt voor elke leidinggevende die het belang kent om haar/zijn teamleden op de eerste plaats te zetten, streeft naar (meer) saamhorigheid binnen het team en die het beste in haar/zijn teamleden omhoog wil halen zodat zij zowel op het werk als thuis optimaal presteren. En voor alle teamleden die de positieve effecten van meer energie, plezier, balans, voldoening en productiviteit willen ervaren en bereid zijn daar zelf regie over te nemen.

Liever laten faciliteren door een trainer/coach? Dan is onze workshop wellicht iets voor jou!

  • stress-management.png

inclusief

Zelf-coaching app SAM
Zelf-coaching app SAM

3 maanden toegang tot onze zelf-coaching app SAM. Het aanleren van nieuwe vaardigheden duurt minimaal 90 dagen en met toegang tot de app willen wij structureel bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Begeleiding via mail
Begeleiding via mail

Extra begeleiding via mail gedurende 3 maanden met tips of challenges die aansluiten bij het onderwerp en die jou helpen bij het behalen van je doelen.

30 minuten 1-1 coaching
30 minuten 1-1 coaching

Plus 2 x 30 minuten Q&A met de trainer/coach tijdens de workshop. Deze sessie kan in overleg worden geboekt op een moment naar keuze.