Focus op wellbeing

by

Onderzoek door PricewaterhouseCoopers wijst uit dat ruim 30% van de Nederlandse CEO’s een versterkte focus wil hebben op de gezondheid en het welzijn van werknemers. 

Hoort jouw organisatie ook bij deze 30% of willen jullie daar bij horen?

En willen jullie een compleet en duurzaam wellbeing beleid met een aanbod dat aansluit bij de behoeften van jullie medewerkers? Of is het huidige aanbod een wirwar van losse interventies en willen jullie weloverwogen keuzes maken in wat er werkt, wat er nog nodig is, hoe je alles met elkaar kunt verbinden én hoe je dit intern kunt ‘verkopen’ aan zowel management als aan de medewerkers zelf?

Laat de Wellbeing Quickscan jou daarbij helpen! 

Wat gaat de quickscan jouw organisatie opleveren?

  1. Inzicht in wat er allemaal is op gebied van welzijn
  2. Inzicht in wat er wel en niet werkt (‘kill your darlings’)
  3. Inzicht wat er mist in het aanbod
  4. Inzicht in de mogelijkheden alles te verbinden
  5. Een gedegen advies om door te pakken
  6. Een presentatie voor alle stakeholders, zodat er een gedragen gezamenlijk beleid ontstaat.

Wat kost de Wellbeing Quickscan?

De Wellbeing Quickscan kost jouw organisatie slechts eenmalig 2500 euroEen van onze professionals begeleidt jouw organisatie (online) en we bieden een advies op maat, dat je kunt gebruiken voor het jaarplan 2022. Zo verdient deze scan zichzelf dubbel en dwars terug! En heb jij tijd om je op jouw vele andere taken te richten. 

Laat ons jou ontzorgen en neem vrijblijvend contact met ons op via de de contactgegevens hieronder! Een van onze adviseurs neemt vervolgens contact met jou op.

Fleur van den Horn, wellbeing adviseur & co-founder SAM

E: fleur@samapp.nl | T: 06-5755 9650

About