46% van de medewerkers voelt geen sterke verbondenheid met hun werkgever

by

Uit recent onderzoek ‘Veerkracht voor de Toekomst‘ van Aon, wereldwijd dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen zijn een aantal schokkende cijfers naar voren gekomen:

  • 54% van de medewerkers in Nederland vindt dat werkgevers hen onvoldoende tot hun recht laat komen
  • 35% van de respondenten voelt zich onzeker over zijn/haar huidige baan
  • 46% voelt geen sterke verbondenheid met hun werkgever

Deze drie elementen drukken een stevige stempel op de vitaliteit en de weerbaarheid van medewerkers, met verminderde gezondheid, lagere productiviteit en een gebrek aan motivatie als gevolg. 

Vooral punt 1 en 3 zijn natuurlijk eenvoudig aan te pakken, mits je daar het juiste zicht op hebt en hier gericht in kan faciliteren. 

90-dagen bootcamp: gezonde werk- & privébalans 

In deze periode dat de grens tussen werk en privé steeds verder is vervaagd en stress is toegenomen hebben wij een effectieve en complete 90-dagen bootcamp ontwikkeld, zodat het mogelijk is op korte termijn de mentale veerkracht te versterken en de medewerkers betrokken te houden bij jouw organisatie. 

Lees hieronder verder hoe wij hier laagdrempelig maar doeltreffend mee kunnen helpen!

Herken je het dat de ziekteverzuimcijfers in rap tempo op- en de budgetten met dezelfde vaart teruglopen en wil je hier direct iets aan doen? Dan is deze bootcamp geschikt voor jou!

Bootcamp: gezonde werk- & privébalans

Deze bootcamp is een effectief en laagdrempelig middel voor een gezonde werk- en privébalans voor alle medewerkers van jouw organisatie. De bootcamp heeft een looptijd van 90 dagen en is al verkrijgbaar vanaf €20.000! (we werken met vaste prijzen, afhankelijk van bedrijfsgrootte).

Stel je eens voor, door te voorkomen dat slechts 1 medewerker langdurig ziek wordt, heb je deze bootcamp al dubbel en dwars terugverdiend en hou je veel geld over. 

Met deze bootcamp kun je jouw medewerkers direct extra ondersteuning bieden én zorg je voor meer betrokkenheid en saamhorigheid, wat de gehele organisatie ten goede komt. 

Wat kun je o.a. verwachten?

  • De team challenge ‘werk & privébalans’ die teams meer inzicht en saamhorigheid biedt waardoor de teamleden zich werkelijk gezien en gehoord voelen en die leidinggevenden ondersteunt bij hun coachende rol;
  • Begeleiding van de managers & medewerkers bij de inzet van deze team challenge (we ontzorgen zoveel mogelijk & gaan het SAMen met jou doen!);
  • Toegang tot onze zelf-coaching app, met honderden tips & challenges die de medewerkers ondersteunen bij de overige uitdagingen in hun leven;
  • Maandelijkse management rapportages: inzicht in de aandachtspunten van jouw organisatie, uiteraard met behoud van privacy.

Ik heb de contacten met SAM de afgelopen periode als prettig, energiek en oplossingsgericht ervaren en kijk er met plezier op terug.
– Frank van der Leest – 
Missielead wellbeing, VGZ

Thuiswerk scan

Wil jij eerst eens weten hoe het in jouw organisatie zit met de werk/privé balans van jouw medewerkers, dan bieden wij in samenwerking met een van onze partners hier een hele mooie scan voor, zowel op organisatie als medewerkers niveau. Wij vertellen je daar graag meer over.

Laat ons jou helpen jouw organisatie gezond & in balans te houden.

Neem vrijblijvend contact op met:

Fleur van den Horn, Co-founder SAM
fleur@samapp.nl | 06-5755 9650

About