Ontdek de SAM werk privé-balans team challenge

by

Onlangs is Maral Darouei, onderzoeker aan de Universiteit Leiden, gepromoveerd met haar onderzoek naar de effecten van thuiswerken. Een onderzoek dat vier jaar geleden is gestart, maar nu relevanter is dan ooit. 

Uit haar onderzoek kwam naar voren dat op dagen dat mensen thuiswerken ze minder werk-familieconflict en tijdsdruk ervaren. Ze hoeven niet te reizen, kunnen zelf hun dag indelen en worden minder vaak “lastiggevallen” door collega’s. Dat betekent dat ze vaak efficiënter kunnen werken.

Ze erkent echter wel dat de uitgangspunten voor haar onderzoek wezenlijk anders zijn dan de situatie waarin we nu zitten, waarin het thuiswerken geen vrijwillige keuze is maar semi-gedwongen vanuit de overheid. Tel daarbij op dat in de afgelopen maanden kinderen ook nog eens thuis onderwezen moesten worden. Dat zijn fundamenteel andere uitgangspunten. Maar er zijn ook gelijkenissen, zo kunnen thuiswerkers zich geïsoleerd voelen. 

Hoe voorkom je dat je medewerkers zich geïsoleerd voelen, te veel stress bij thuiswerken ervaren en mentaal weerbaar blijven in deze onzekere tijden? SAM heeft hiervoor een unieke werk privé-balans team challenge ontwikkeld. 

De SAM werk privé-balans team challenge:
Het uitgangspunt van de team challenge is het achterhalen hoe de medewerker de werk privé-balans momenteel heeft geregeld. Welke elementen kosten energie en welke leveren juist energie op? Het is de kunst om te balanceren tussen de energie gevende en energie kostende elementen. Door dit inzichtelijk te maken zet je de eerste stap in het terugvinden dan wel behouden van de werk privé-balans.

De manager speelt een belangrijke rol in het faciliteren van de team challenge. Hij/zij krijgt hierdoor de handvatten om meer coachend leiderschap te ontwikkelen.

Wat kan ik verwachten?

  • De premium challenge: werk / prive balans met een waarde van €250,- per team.
  • Alle medewerkers krijgen 30 dagen toegang tot de zelf-coaching app SAM die zich richt op preventie met een waarde van €5,- per werknemer.
  • Webinar coachend leidinggeven – gefaciliteerd door een van onze professionele coaches voor managers met een waarde van €995,-

Investering nu extra scherp geprijsd:

<500 medewerkers – €3.000,-
<1000 medewerkers – €6.000,-
<1500 medewerkers – €9.000,-
>1500 medewerkers – €10.000,-

Extra’s:
Begeleidende email met uitleg voor de werknemers en managers + management rapportage met daarin inzicht in de aandachtspunten binnen de organisatie, uiteraard met behoud van privacy.

Neem nu contact op voor een persoonlijk aanbod →

About