Leidinggeven in tijden van verandering

by

In tijden van een crisis kijken de werknemers meer dan ooit naar de leidinggevende in de organisatie. Ooit wel eens in een vliegtuig gezeten met hevige turbulentie? Is het je dan ook opgevallen dat we dan met heel andere ogen naar de bemanning kijken? Zo is het dus bij jouw organisatie nu dus ook. 

De Coronacrisis veroorzaakt veel onzekerheid bij de medewerkers. Hoe lang gaat dit nog duren? Welke impact heeft dit op het werk in de toekomst etc.  Alle ogen zijn dus ook op de “bemanning” van de organisatie gericht… 

“Deze crisis is voor elke leidinggevende een ongekende uitdaging, 
waarbij ze hun mensen meer dan ooit op de eerste plaats moeten zetten.”

Leiderschap voor management 
Het is daarom belangrijk de leidinggevenden in de organisatie te ondersteunen hoe ze hun team en mensen goed kunnen begeleiden, zodat ze zo goed mogelijk door al deze veranderingen kunnen navigeren. 
In samenwerking met onze SAM trainer Pascalle Schlikker, met meer dan 25 jaar ervaring binnen leadership development en talent management programma’s bij HP, bieden we de mogelijkheid om jullie leidinggevenden daarmee aan de slag te laten gaan.

In deze online workshop gaan we o.a. in op de volgende aspecten: 

  • Leiderschap versus management.
  • Framework om te communiceren in tijden van verandering.
  • Het herkennen van emotie patronen in tijden van verandering en deze op de juiste manier te ondersteunen. 

Deze workshop duurt 90 minuten en is voor leidinggevenden op alle niveaus. Het is een interactieve sessie met veel ruimte voor groepsdiscussies, zelfreflectie en team oefeningen.
Deze online workshop kost € 995 exclusief BTW, is op basis van maximaal 15 deelnemers en wordt gegeven op aanvraag.

Ik wil deze online workshop aanvragen over leidinggeven in tijden van verandering ->

Creatief online samenwerken

Op de SAM app staat een grote hoeveelheid team challenges waarmee iedere leidinggevende met haar/zijn team aan de slag kan gaan met onderwerpen als ‘omgaan met verandering’, ‘werk/privé balans’ en ‘effectief met je tijd omgaan’. Dit kan uiteraard in plaats van live ook prima virtueel via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Hangouts. Zo blijven jullie toch bij elkaar en de organisatie betrokken. De team challenges zijn eenvoudig via onze app te starten, en de uitleg van onze coaches zorgt ervoor dat een leidinggevende leert om coachend te werk te gaan. Dé manier om te werken aan betrokkenheid, saamhorigheid en teambuilding, vanaf afstand.

Een mooie bijkomstigheid is dat jullie medewerkers naast de oefeningen die de leidinggevende samen met hen start, ook zelf aan de slag kunnen met onderwerpen die misschien wel privé van aard zijn, maar wel een positief effect hebben op hun gemoedstoestand. Een gezonde geest zorgt tenslotte voor een gezond lichaam!

SAM is er voor alle lagen in de organisatie, van medewerker tot leidinggevende 
Ben je benieuwd wat wij verder allemaal bieden op het gebied van e-health en duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie? Bekijk hier alle mogelijkheden

Of neem contact op met Fleur van den Horn via fleur@samapp.nl of bel: 06-5755 9650.


About