Een maand lang gratis jouw medewerkers financieel weerbaar maken en houden!

by

Met de huidige economische crisis, mag je ervan uitgaan dat iemand binnen jouw team ook kampt met financiële zorgen. Met de angst om misschien zijn of haar baan kwijt te raken, of die een partner heeft die als ZZP-er werkt en daardoor in financiële problemen raakt. Er zijn veel redenen te bedenken, maar we weten vooral dat het heel veel stress geeft. 

Uit onderzoek is gebleken dat 78% van de medewerkers terecht wil kunnen bij de werkgever met financiële zorgen. 

Dit is een groot percentage en indien je medewerkers hebt rondlopen met geldzorgen zal dit niet ten goede gaan van de productiviteit. Immers stress, concentratieproblemen en uitval door ziekte liggen op de loer. Jij kunt hier een verschil maken voor je medewerker en loonbeslagen voorkomen, wat jouw organisatie al gauw € 13.000,- per dag scheelt volgens het Nibud!

Ruim 65% van de werkgevers heeft werknemers met financiële problemen

Onze partner Budgetcoach.nl biedt speciaal voor jouw medewerkers een maand lang hun online aanbod op de SAM app gratis aan. We hebben het als bedrijven tenslotte al moeilijk genoeg in deze onzekere tijden, dus laten we elkaar waar dit kan vooral een beetje helpen om deze periode zo goed mogelijk door te komen!

Gratis team challenge: Financiële fitheid, aan de slag met jouw team!

Met deze challenge krijg je inzichten wat financiële problemen met iemand doet en hoe je daar vervolgens als team mee om kunt gaan.

Ga aan de slag met deze praktische vragen en opdrachten en verkrijg samen inzichten omtrent financiële fitheid in jouw organisatie. Met als resultaat een effectief plan van aanpak om financiële fitheid in jouw organisatie aan te pakken. Dit kan ook geheel online, dus juist nu heel erg handig.

Gebruik deze periode juist voor zelfontwikkeling en teambuilding op afstand!  

Download SAM app met gratis voucher

Download SAM via Appstore of Playstore.

Vul bij het aanmaken van jouw account bij de optie ‘vouchercode’ deze code in: SAMeenmaandgratis!

4 gratis online modules ‘Budgetteren is te leren’

Een goed inzicht in je eigen financiën is erg belangrijk. De cursus ‘Budgetteren is te leren’ helpt je dit inzicht te krijgen en te vergroten, waardoor je in staat zal zijn je persoonlijke financiën beter te beheren en te plannen. Je kan je beter wapenen tegen onverwachte tegenvallers. Deze e-learning is in 4 modules gebouwd. De volgende onderwerpen kun je verwachten in de online cursussen:

  • goed omgaan met geld;
  • kasboek en budgetteren;
  • verleidingen weerstaan, eerste hulp bij schuld en hoe je schulden aanpakt en voorkomt;
  • sparen & besparen, toeslagen & subsidies en hoe maak je een nieuw en effectieve budgetmaandplan.

Ook als je anderen wilt helpen met vragen en/of problemen met betrekking tot financiële zaken, zijn dit uitstekende cursussen!

Deze e-learnings t.w.v. 50 euro zijn nu gratis via onze app te starten, online dus en in eigen tijd en tempo.

Download SAM app met gratis voucher

Download SAM via Appstore of Playstore.

Vul bij het aanmaken van jouw account bij de optie ‘vouchercode’ deze code in: SAMeenmaandgratis!

Niet zelf doen, maar laten faciliteren? 

Willen de managers van jouw organisatie met hun team deze periode juist goed benutten door met een coach aan de slag te gaan dan is het mogelijk deze team challenge als workshop online te laten faciliteren via Skype, Zoom of hangout door een van onze coaches.

Gewoon vanaf huis dus. Normaliter zijn onze workshops op locatie, maar wij laten ons niet uit het veld slaan door een virus of overheidsmaatregelen en jullie hopelijk ook niet! Coachingsessies en workshops kunnen namelijk ook uitstekend online worden gegeven. Bekijk hier ons volledig aanbod: https://geluk.samapp.nl/workshops/

SAM is er voor alle lagen in de organisatie, van medewerker tot leidinggevende 

Ben je benieuwd wat wij verder allemaal bieden op het gebied van e-health en duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie? Bekijk hier alle mogelijkheden

Of neem contact op met Fleur van den Horn via fleur@samapp.nl of bel: 06-5755 9650.

Hartelijke groet en een fijne dag,
Fleur & Mirjam

About