Samenwerken terwijl iedereen op afstand werkt… Dat vraagt om creatieve en online oplossingen

by

Eerder deze week lieten wij je al weten, dat wij voor al jullie medewerkers een maand lang gratis onze app beschikbaar stellen, zodat zij mentaal gezond en weerbaar blijven. Iets wat juist in onzekere tijden heel belangrijk is. 

Nu ook sportscholen, horeca – en andere openbare gelegenheden gesloten zijn, zijn de mogelijkheden om tot ontspanning te komen beperkt, terwijl dat juist zo belangrijk is in tijden van spanning. Geef jullie medewerkers in deze periode daarom juist de ruimte en tijd om met zelfontwikkeling bezig te zijn en om in balans te blijven, en moedig hen daar ook vooral in aan. Een medewerker die goed in balans is, is gezonder, creatiever en productiever en zeer waardevol voor jouw organisatie, zelfs wanneer ze niet op locatie zijn! Wij helpen daar graag bij.

Creatief online samenwerken

Op de SAM app staat een grote hoeveelheid team challenges waarmee iedere leidinggevende met haar/zijn team aan de slag kan gaan met onderwerpen als ‘omgaan met verandering’, ‘werk/privé balans’ en ‘effectief met je tijd omgaan’. Dit kan uiteraard in plaats van live ook prima virtueel via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Hangouts. Zo blijven jullie toch bij elkaar en de organisatie betrokken. De team challenges zijn eenvoudig via onze app te starten, en de uitleg van onze coaches zorgt ervoor dat een leidinggevende leert om coachend te werk te gaan. Dé manier om te werken aan betrokkenheid, saamhorigheid en teambuilding, vanaf afstand.

Een mooie bijkomstigheid is dat jullie medewerkers naast de oefeningen die de leidinggevende samen met hen start, ook zelf aan de slag kunnen met onderwerpen die misschien wel privé van aard zijn, maar wel een positief effect hebben op hun gemoedstoestand. Een gezonde geest zorgt tenslotte voor een gezond lichaam! 

GRATIS TEAM CHALLENGE: ‘Mindful op je werk en thuis’ 

Deze team challenge van SAM coach Yvonne Soons is enorm waardevol voor het hele team, maar ook voor de thuissituatie. Tenslotte kan het verplichte thuiswerken ook van invloed zijn op de sfeer in huis. Helemaal wanneer beide partners niet naar hun werk kunnen en nu ook de scholen dicht zijn. Door deze team challenge oefen je en motiveer je jezelf en jouw collega’s om meer mindful te worden thuis én ook op het werk!

Wat ga je leren:

  • hoe jij meer gaat genieten met je collega’s en thuis ondanks alle drukke agenda’s.
  • met je volle aandacht ergens bij te zijn en je niet af te laten leiden door je gedachten of andere afleiders. 
  • hierdoor heb je minder last van stress of spanning, ga je beter slapen en ga je weer genieten van de momenten samen.
  • je gaat door mindfulness toe te passen in jouw dagelijkse bezigheden relaxter in het leven te staan als hardwerkende partner / ouder!

Met de onderstaande link ontvang je van ons een introductietekst en leggen we je vervolgens uit hoe e.e.a. werkt.

Ik wil deze team challenge graag met mijn team doen →

Niet zelf doen, maar laten faciliteren? 

Willen de managers van jouw organisatie met hun team deze periode juist goed benutten door met een coach aan de slag te gaan dan is het mogelijk deze team challenge als workshop online te laten faciliteren door onze coach.

Gewoon vanaf huis dus. Normaliter zijn onze workshops op locatie, maar wij laten ons niet uit het veld slaan door een virus of overheidsmaatregelen en jullie hopelijk ook niet! Coachingsessies en workshops kunnen namelijk ook uitstekend online worden gegeven. Bekijk hier ons volledig aanbod: https://geluk.samapp.nl/workshops/

SAM is er voor alle lagen in de organisatie, van medewerker tot leidinggevende 

Ben je benieuwd wat wij verder allemaal bieden op het gebied van e-health en duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie? Bekijk hier alle mogelijkheden

Of neem contact op met Fleur van den Horn via fleur@samapp.nl of bel: 06-5755 9650.

Hartelijke groet en een fijne dag,
Fleur & Mirjam

About