Zo houd je de medewerkers mentaal gezond in de huidige situatie!

by

We zitten met elkaar in een situatie waar we niet eerder in zaten. Laten we als Nederlanders onder elkaar in de eerste plaats ons hoofd koel houden en vooral denken in oplossingen in plaats van problemen. Hoe kunnen we als klein landje groot zijn? Wij geloven dat dat kan door allemaal ons steentje bij te dragen. Lees graag wat wij voor jou en jullie medewerkers willen betekenen… 

Het Coronavirus, er is al veel over gezegd en geschreven en er worden steeds strengere maatregelen getroffen, zoveel is duidelijk. En ondanks dat wij bij SAM op de allereerste plaats positief willen blijven, merken ook wij dat het toch veel impact heeft voor sommige bedrijven. Zo worden in ons netwerk van coaches & trainers geplande afspraken voor trainingen en 1-1 coaching geannuleerd en in de tussentijd wordt aan veel medewerkers gevraagd om in ieder geval tot 6 april thuis te werken voor zover dit kan, en misschien is dat ook wel het geval in jouw organisatie .

Dat is een prima oplossing tegen het verspreiden van het virus, maar de vraag is, hoe ga jij naast de praktische invulling binnen jouw organisatie, om met het menselijke aspect? Want hoe zorg jij dat jouw werknemers op afstand (werkende vanuit huis) betrokken blijven bij de organisatie, zich gewaardeerd voelen, zich blijven ontwikkelen en niet te somber worden van de berichtgevingen die er zijn. Is er stress? Zijn mensen genoeg gemotiveerd en mindful naar zichzelf en het team om met deze verandering om te gaan? 

“Laten we deze periode eens positief insteken, met zelfontwikkeling en ruimte voor reflectie en een goede balans werk & prive.”

Als we met elkaar SAMenwerken in deze onzekere tijden, dan kunnen we er met elkaar voor zorgen dat we hier zo goed mogelijk doorheen komen. Wij gaan voor impact first en willen daar graag ons steentje aan bijdragen, door in ieder geval dekomende maand onze app gratis beschikbaar te stellen voor jullie medewerkers. 

Daarna vervalt de toegang en zit je nergens aan vast. We doen dit vanuit maatschappelijk oogpunt en omdat het past bij onze missie om zoveel mogelijk mensen naar een goede balans te helpen.

Wil je gebruik van maken van dit aanbod, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend de gratis vouchercode aan voor jouw medewerkers. We hebben tevens een mooie introductietekst voor je beschikbaar, waarin je de medewerkers kunt vertellen waarom je ze dit mooie cadeau wilt aanreiken. 

Ik wil de gratis vouchercode

En wil je jullie medewerkers meer bieden, dan is het ook mogelijk om hen 2 uur online coaching hierbij aan te bieden. Gewoon als APK de komende tijd en om eventuele onzekerheden of stress de kop in te steken.

SAM is er voor alle lagen in de organisatie, van medewerker tot leidinggevende 
Ben je benieuwd wat wij verder allemaal bieden op het gebied van e-health en duurzame inzetbaarheid voor jouw organisatie? Bekijk hier alle mogelijkheden

Of neem contact op met Fleur van den Horn via fleur@samapp.nl of bel: 06-5755 9650.

Hartelijke groet,

Fleur van den Horn, co-founder SAM

About