Pilot gestart met VGZ

by

We zijn megatrots en blij dat we het eindelijk mogen vertellen! SAM is vanaf vandaag met een vouchercode GRATIS voor klanten van VGZ te downloaden via het Gezond Leven platform!

Begin dit jaar hebben wij een belangrijke wijziging aangebracht in ons business model, namelijk door onze zelf-coaching app ook via werkgevers en intermediairs, zoals arbo-diensten en zorgverzekeraars, aan te gaan bieden. We hebben ondanks onze maatschappelijke missie om zoveel mogelijk mensen in balans te brengen, tenslotte ook een bedrijf te runnen en daarmee bereiken we tegelijkertijd nóg meer mensen. Maar die beslissing bracht weer andere uitdagingen met zich mee, want hoe konden wij als nog relatief kleine start-up grote bedrijven er van overtuigen, dat SAM dé oplossing is voor de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers en dat hetwinst voor alle betrokkenen oplevert?

We hebben nooit de illusie gehad dat het makkelijk zou zijn en wisten soms ook echt even niet hoe we bepaalde hobbels moesten nemen, maar ondernemen gaat over doorzetten en vindingrijk zijn. We zijn dus blijven denken in mogelijkheden, zijn telkens blijven testen, hebben veel feedback gekregen van de gebruikers op onze app en veel (HR)managers gesproken over hun uitdagingen. Ook weten we inmiddels dat veel bedrijven juist heel graag met start-ups willen werken, vanwege de korte lijntjes in de samenwerking, het ‘lean’ testen van nieuwe ideeën en de innovaties die ze meebrengen. 

En dus nu, na jaren van inspanning en lange dagen die we draaienmet het team van SAM, zijn we trots, dat we gaan starten met deze pilot voor een half jaar met niemand minder dan VGZ.

Het is natuurlijk een fantastisch statement dat VGZ de SAM app aanbiedt, waarmee iedereen zelf de regie en de handvatten krijgt om in balans te blijven op alle belangrijke gebieden in het leven. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Mocht je als organisatie aangesloten zijn bij zorgverzekeraar VGZ, wijs dan direct jouw medewerkers op dit geweldige aanbod en laat hen gebruikmaken van 6 maanden gratis toegang tot de SAM app via deze link: https://www.vgz.nl/gezond-leven/services/sam-app

BIJ WELKE ZORGVERZEKERAAR IS JOUW ORGANISATIE AANGESLOTEN?

We zijn ook nog met een aantal andere zorgverzekeraars in gesprek, dus wellicht kunnen we hierin ook iets voor jullie betekenen. Bij welke zorgverzekeraar zijn jullie aangesloten? Laat het ons weten en wij maken ons er hard voor om SAM ook voor de medewerkers van jouw organisatie beschikbaar te stellen.

Neem contact op
Mocht je de medewerkers gelijk al kennis laten maken met SAM? Wij staan altijd open voor het geven van een demo of een vrijblijvend gesprek! 

Neem contact op met Fleur van den Horn via fleur@samapp.nl of bel met 06-5755 9650.

About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *