Cadeau voor jou

by

Stilstand is achteruitgang, dus wij zijn achter de schermen alweer volop bezig met nieuwe ontwikkelingen. Volgende maand kun je een lang gekoesterde wens in de SAM app verwachten… namelijk een zoekfunctie! Veel app-gebruikers hebben namelijk laten weten het fijn en makkelijk te vinden als die er zou zijn. Nou en bij ons is het, als het even mogelijk is, u vraagt en wij draaien! :)) Hou dus zeker de aankondiging in de gaten wanneer de update live gaat. 

Nog iets nieuws waar we mee begonnen zijn, zijn team challenges. Want hoe fijn is het om met je team, of met je familie, of vrienden/vriendinnen SAMen te groeien? Er zijn zoveel zaken die we voor lief nemen, maar waar een ander echt mee kan zitten en niet weet hoe hij/zij dat in de groep ter sprake brengt. Of wat je gezamenlijk kunt meemaken en niet precies weet hoe je daar individueel en/of met elkaar mee om kunt gaan en zo zijn er nog veel meer voorbeelden. Team challenges gaan over gezamenlijke betrokkenheid, bepaalde zaken bespreekbaar maken & uit de taboesfeer halen, elkaar beter leren kennen en nog veel meer.

Wij zijn heel trots dat we nu alvast de eerste team challenges mogen aankondigen van Maarten & Inge Mol, twee bevlogen Big Five for Live life coaches waarvan we heel trots zijn dat ze meewerken aan SAM! Ze hebben de team challenge gemaakt: ‘In beweging, gewoon doen‘ de titel zegt het al, dit is een challenge om elkaar te motiveren om meer te bewegen en hoe je dat kunt aanpakken. En ook de team challenge: ‘In 5 stappen naar een positieve werksfeer‘.

In 5 stappen naar een positievere werksfeer! 
Wie wil dat nou niet? Ja, we houden wel eens van zeuren en ja, het is soms makkelijker om maar mee te gaan in de klaagsfeer, maar zeg nou zelf, leuker wordt het er niet van toch?

In deze challenge ga jij samen met je team leren te focussen op de positieve dingen.

  • Je gaat jouw ‘waarom’ ontdekken en focussen op wat er WEL goed gaat.
  • Je gaat je collega’s leren waarderen.
  • Je gaat leren hoe je samen betrokken blijft bij deze challenge.
  • Je gaat ontdekken hoe je in je prive-leven een positieve mindset creëert. 
  • Je krijgt tips hoe je na deze challenge door kan gaan met de positieve focus.

Alleen al door de stap te zetten om dit samen aan te gaan, creëer je verbinding en samenhorigheid. Onderschat de kracht van een team niet. Hebben jullie allemaal hetzelfde doel? Focussen jullie samen op het positieve? Dan kan het niet anders dan fantastische leermomenten opleveren!

Cadeau voor jou
Ben jij geïnteresseerd om deze challenge met je team te doen? Meld dat dan bij ons, want wij mogen deze geweldige challenge aan de eerste 5 teams die worden aangemeld gratis weggeven.

Meld je nu aan!

Heb jij al even gekeken hier op onze website, dan had je al gezien dat SAM zich ook op het bedrijfsleven richt in het kader van de duurzame inzetbaarheid. 

Dan snap je in ieder geval waarom deze team challenges van belang zijn. En als jij nu misschien denkt dat SAM ook iets voor jouw organisatie kan betekenen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten via dit mailadres, want dan nemen we graag contact op met de verantwoordelijke functionaris. SAMen staan we tenslotte sterker. Enneh… deze mail delen dat mag altijd en wordt zeer gewaardeerd!

Hartelijke groet,

Fleur & Mirjam namens SAM

About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *